Ο Κρίτωνας Ζαχαριάδης παρουσιάζει για τέταρτη χρονιά το θεατρικό, εορταστικό σόου «Κρίτωνα Κάλαντα»! Ο έμπειρος ηθοποιός, σκηνοθέτης και animateur καλεί το κοινό σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μαζί του, από το οποίο κανείς δε θα φύγει με άδεια χέρια!

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00μ.μ.

Αν δεν γνωρίζετε- ακόμη τι κάνουμε ή δεν ξέρετε τι σημαίνει Κρίτωνας και θέλετε να μάθετε... σας λέμε λοιπόν ότι είναι ένα SHOW όπου πρωταγωνιστής είναι..... οι ίδιοι οι θεατές! Έρχεστε δηλώνετε συμμετοχή επί τόπου, μπαίνετε στο θέατρο, κληρώνεστε και παίζουμε!

Δύο βασικές ομάδες περνάνε τις ίδιες δοκιμασίες και στα ενδιάμεσα και πάλι παίζουμε και με τον υπόλοιπο κόσμο!

Παιχνίδια ταχύτητας, γνώσης, χορού, τραγουδιού, αυτοσχεδιασμού είναι κάποια από αυτά που μπορούμε να αναφέρουμε..... Εκπλήξεις, τραγούδια, ομαδικά χορευτικά κέφι ξέφρενο που καταλήγει σε ένα πάρτι χαράς! Στο τέλος όλοι μα όλοι θα φύγουν με δώρα, μικρά και μεγάλα!

Ταξίδια, τρόφιμα, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, ποτά, καλλυντικά, υπηρεσίες, ενδύματα, υποδήματα , κομμώσεις, αποδράσεις κ.α δώρα συνολικής αξίας 8000!!!

Στο πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων όλοι, μικροί και μεγάλοι, γινόμαστε μία παρέα, ξεφεύγουμε από τις σκοτούρες μας και φεύγουμε γεμάτοι...

Αν ασχολείστε με θέατρο, αν αγαπάτε το θέατρο, αν είστε η ψυχή της παρέας, αν ξέρετε να περνάτε καλά με την παρέα σας σε εξωτερικό χώρο η και στο σπίτι σας, αν πηγαίνετε τα καλοκαίρια σας προσκοπισμό ή κατασκηνώσεις και τέλος αν θέλετε στην καρδιά του χειμώνα να παίξετε για πολλοστή η για πρώτη φορά, πάρτε την οικογένεια ή την παρέα σας και ελάτε! Περιμένουμε να γνωριστούμε, να γελάσουμε με την καρδιά μας, να παίξουμε και να κερδίσετε...

* Η παράσταση διεξάγεται με την τήρηση όλων των κανόνων ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.
*Η είσοδος στο θέατρο γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικό εμβολασμού ή νόσησης.
*Δεδομένων των περιορισμών για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, προτείνουμε οι θεατές να κάνουν κράτηση στο τηλέφωνο του θεάτρου, για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο του θεάτρου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παρουσίαση: Κρίτωνας Ζαχαριάδης
Guest καλεσμένος: Ματθαίος Παπαδόπουλος
Σε ρόλο έκπληξη: Πέλλη Χρυσανθοπούλου
Σχεδιασμός ήχων και φώτων: Ανέστης Ατακτίδης
Γραφιστικός Σχεδιασμός: Αναστασία Τογκούρη
Σύλληψη Ιδέας- Οργάνωση Παραγωγής: Κρίτωνας Ζαχαριάδης
Μουσική Επιμέλεια: Χρύσα Καραμούζη
Χορογραφίες: Ματθαίος Παπαδόπουλος
Φωτογραφίες: Άκης Παπαδημητρίου
Παραγωγή: Καλλιτεχνική Εταιρεία Θεάτρου και Κρίτωνας Ζαχαριάδης
Επικοινωνία: Κατερίνα Νικολάου

INFO
Ημέρα: Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021
Ώρα: 21:00μ.μ.
Γενική Τιμή Εισιτηρίου: 10€
Τηλέφωνο πληροφοριών κρατήσεων: 2310423925