Ο τέταρτος χαρακτήρας - The fourth character
Ντοκιμασντέρ
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Οι παράλληλοι μονόλογοι τριών ανθρώπων ψηλαφούν τα βιώματα της απώλειας, της ενοχής, της πίστης και της αναζήτησης της λύτρωσης.



Sotos, Ζω-γράφος… Αειπράγμων
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η ζωή και το έργο του Σώτου Ζαχαριάδη, ο οποίος δραστηριοποιείται στη ζωγραφική, τις εγκαταστάσεις, τη μουσική, τη χαρακτική και τη συγγραφή βιβλίων για περισσότερο από 30 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.



Αόρατοι - Invisible
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 82'

Η περίληψη:
Ο Εμπουμπεκίρ και η Γκόνζα είναι ένα τούρκικο ζευγάρι το οποίο κατηγορείται για τρομοκρατία. Μετά από τρία χρόνια καταδίωξης καταφέρνουν να δραπετεύσουν στην Ελλάδα. Είναι πλέον ελεύθεροι, αλλά πρέπει να μάθουν να ζουν με μια αβάσταχτη απώλεια...



X
Τρόμου
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Το 1979, μια παρέα νεαρών φτάνει σε μια απομονωμένη αγροικία του Τέξας για να γυρίσει μια ταινία πορνό. Όταν όμως οι ηλικιωμένοι οικοδεσπότες της ανακαλύπτουν τα σχέδια των επισκεπτών τους, ξεκινά μια σειρά από θανάσιμες εκπλήξεις.



Αγία Έμυ - Holy Emy
Δραματική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Μεγαλώνοντας με την αδερφή της Τερέζα, η Έμυ νιώθει ξένη μέσα στην κοινότητα των Φιλιππινέζων Χαρισματικών Καθολικών του Πειραιά. Όταν η Τερέζα μένει έγκυος, η Έμυ θα νιώσει ότι έλκεται από μυστηριώδεις εσωτερικές δυνάμεις, τις οποίες δεν μπορεί να ελέγξει.



Copshop
Περιπέτεια
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Προσπαθώντας να ξεφύγει από έναν επαγγελματία δολοφόνο, ένας άντρας μπλεγμένος σε μια βρόμικη κομπίνα επιτίθεται σε έναν αστυνόμο, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα μιας κωμόπολης της Νεβάδα. Όταν, όμως, ο δολοφόνος καταλήγει στο διπλανό κελί, μια νεαρή αστυνομικός βρίσκεται ανάμεσα σε «διασταυρούμενα πυρά».



Les promesses - Υποσχέσεις
Δραματική
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Η Clémence, δήμαρχος σε ένα παρισινό προάστιο, αγωνίζεται να εκταμιεύσει κρατικά χρήματα για την ανακαίνιση ενός γιγαντιαίου συγκροτήματος εργατικών κατοικιών. Αποφασισμένη να το πετύχει πριν αποσυρθεί, παρασύρεται σε έναν κυκεώνα συμβιβασμών, ανταλλαγών και υποσχέσεων, που θα δοκιμάσουν την πολιτική ηθική της.



Seize printemps - 16 φορές Άνοιξη
Δραματική
Διάρκεια: 73'

Η περίληψη:
Η 16χρονη Suzanne βιώνει μια βαρετή σχολική και οικογενειακή ρουτίνα, μέχρι που γνωρίζει έναν γοητευτικό 35άρη ηθοποιό έξω από ένα θέατρο και τον ερωτεύεται.



Η πόλη και η πόλη - The city and the city
Σινεφίλ
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Οι περιπέτειες της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης από τον προηγούμενο αιώνα μέχρι σήμερα.



Διόνυσος, η επιστροφή

Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Η ζωή και η καλλιτεχνική διαδρομή του Θόδωρου Τερζόπουλου, παιδιού μιας αγροτικής οικογένειας προσφύγων, ο οποίος από τον Μακρύγιαλο της Πιερίας έφτασε στην καταξίωση στην παγκόσμια θεατρική πρωτοπορία.