Τη Δευτέρα, 11 Απριλίου, στις 19:30μ.μ., η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Susaeta διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου-CD με τίτλο «Άκουσε τους Όρνιθες - Ο Καραγκιόζης στη Χώρα των Πουλιών».

Ένα πολύχρωμο λυρικό παραμύθι για παιδιά από 5 ετών και πάνω, με διασκευή, στίχους και εικονογράφηση του Ηλία Καρελλά, όπου ο λαϊκός φιλόσοφος «Καραγκιόζης» συναντά την αρχαία κωμωδία και τον Αριστοφάνη.

Στην εκδήλωση ο Ηλίας Καρελλάς, ο Χρήστος Θηβαίος, η Τζώρτζια Κεφαλά, ο Θάνος Κοσμίδης και οι String Demons θα μας μιλήσουν για αυτήν την πρωτότυπη συνεργασία, μεταφέροντάς μας στο μαγικό κόσμο της μουσικής και των σκιών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link προκράτησης: https://bit.ly/3NhVM3w

Link βιβλίου: https://bit.ly/3iyjZVh
____________________________________________________________________________________


Τη Δευτέρα, 11 Απριλίου, στις 18:00μ.μ., η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Ποιότητα διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Μάρκου Ι. Τρούλη με τίτλο «Τουρκική στρατηγική στον Καύκασο και στην Κεντρική Ασία». Ένα βιβλίο για τις γεωγραφικές, ιδεολογικές και πολιτισμικές διαμορφώσεις στη σύγχρονη Τουρκία.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Κωνσταντίνος Γρίβας, καθ. Γεωπολιτικών και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών, διευθ. Τομέα Θεωρίας και Ανάλυσης Πολέμου, Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
Ιωάννης Μάζης, ομ. καθηγητής οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας (ΕΚΠΑ)

Συντονίζει ο δημοσιογράφος και διαχειριστής της ιστοσελίδας militaire.gr, Πάρις Καρβουνόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link προκράτησης: https://bit.ly/3NMiuB3

Link βιβλίου: https://bit.ly/36OMJaa