Το βιβλιοπωλείο Children’s books and more και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το εικονογραφημένο βιβλίο της Ελένη Ανδρεάδη
το Σάββατο, 14 Μαΐου 2022, στις 12:00μ.μ., στο Children’s books and more (Κισσάβου 14, Βριλήσσια).

Έλα κι εσύ στην ομάδα μικρών υπερηρώων που σώζουν τον πλανήτη! Μάθε γιατί ο πλανήτης μας είναι μοναδικός και σε χρειάζεται να τον προστατέψεις. Μάθε πώς να φτιάξεις την μπέρτα σου και ανάλαβε δράση για την Ομάδα Α, μέσα απο βιωματικά παιχνίδια!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!
Για παιδιά από 4 ετών

Στον χώρο τηρούνται όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα σε ό,τι αφορά την πανδημία.
____________________________________________________________________________________


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους να περάσουν ένα διασκεδαστικό πρωινό με τη συγγραφέα Μαριλίτα Χατζημποντόζη και το νέο της βιβλίο

ΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΑ

το Σάββατο, 14 Μαΐου 2022, στις 11.00π.μ.

Ο μπαμπάς διάσημος γιατρός, η μαμά διάσημη ακτιβίστρια, η αδερφή απουσιολόγος, ο μικρός αδερφός άσος στη ρομποτική κι ο Αιμίλιος-Παναγιωτάκης απλώς ένα τρελόπαιδο. Δεν είναι πουθενά πρώτος, τουλάχιστον όχι εκεί που τον θέλουν πρώτο. Μέχρι που μια κιθάρα, μια μυστηριώδης εξαφάνιση κι ένας ταχυδακτυλουργός παππούς θα τους κάνουν όλους να λατρέψουν τα «τρελόπαιδα».

Η Μαριλίτα Χατζημποντόζη αφηγείται την ιστορία της και προτείνει μία δραστηριότητα για να συνδυάσετε την ανάγνωση του βιβλίου με το παιχνίδι.

Μην το χάσετε!
Για παιδιά από 7 ετών και τους γονείς τους

Για να παρακολουθήσετε το βίντεο της εκδήλωσης, συνδεθείτε στη σελίδα facebook των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.