Firestarter - Πύρινη οργή
Τρόμου
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Ένα κορίτσι διαθέτει απειλητικές πνευματιστικές και πυροκινητικές ικανότητες, τις οποίες όμως δε γνωρίζει πώς απέκτησε. Οι προσπάθειές της να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις της θα ενταθούν, όταν ένας πράκτορας μιας μυστικής οργάνωσης επιχειρήσει να συλλάβει εκείνη και τους γονείς της, οι οποίοι κρύβουν το δικό τους ένοχο παρελθόν.



Delo - Κατ' οίκον περιορισμός
Δραματική
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Ένας καθηγητής πανεπιστημίου κατηγορεί το δήμαρχο της πόλης για οικονομικά σκάνδαλα, για να βρεθεί ο ίδιος κατηγορούμενος για υπεξαίρεση. Τίθεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και πιέζεται από παντού για να δηλώσει ένοχος πριν από τη δίκη.



Operation mincemeat - Επιχείρηση κιμάς
Κατασκοπική
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Στις αρχές του 1943, οι συμμαχικές δυνάμεις σχεδιάζουν μια μεγάλη καλοκαιρινή απόβαση στη Σικελία και αναζητούν έναν τρόπο να παραπλανήσουν τους Γερμανούς για τις προθέσεις τους. Από όλες τις ιδέες, τίθεται σε εφαρμογή η πλέον παράτολμη, με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Κιμάς».



La fille au bracelet - Το κορίτσι με το βραχιόλι
Δραματική
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η 18χρονη Lise δικάζεται για τον προ διετίας φόνο της καλύτερής της φίλης. Ο πατέρας και η μητέρα της, καθένας με διαφορετικό τρόπο, προσπαθούν να της συμπαρασταθούν, αλλά η ψύχραιμη απάθειά της τους προβληματίζει σε σχέση με την αθωότητά της.



Sentimental - Οι γείτονες από πάνω
Κωμωδία
Διάρκεια: 82'

Η περίληψη:
Όταν η Ana προσκαλεί σε γεύμα τους γείτονες του πάνω ορόφου, ο άντρας της Julio δυσανασχετεί κι είναι αποφασισμένος να θίξει το θέμα των ενοχλητικών βογγητών που τους αναστατώνουν σχεδόν κάθε βράδυ. Έτσι, ξεκινώντας σε τεταμένο κλίμα, η επίσκεψη εξελίσσεται εντελώς απρόοπτα για όλους.



Boite noire - Το μαύρο κουτί
Θρίλερ
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
Ο Mathieu Vasseur είναι ένας ταλαντούχος ειδικός της γαλλικής Υπηρεσίας Αεροπορικών Ατυχημάτων. Αναλαμβάνει υπεύθυνος της έρευνας ενός πολύνεκρου περιστατικού, τα αίτια του οποίου φαίνεται να μην είναι τόσο ξεκάθαρα όσο πιστεύουν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.