"Οι ακροβάτες" του Κώστα Θεοχάρη

Ένα εμπνευσμένο διηλικιακό βιβλίο διδαχής, αποδοχής και επιβράβευσης μέσα από το ταξίδι στον χώρο της κίνησης, των συναισθημάτων και των αξιών. «Οι Ακροβάτες» αποτελούν μια έκδοση-εργαλείο για τους γονείς και όσους ασχολούνται με τα παιδιά, επίσης μπορούν να γίνουν ένας οδηγός-δώρο για τη ζωή στα αγαπημένα μας πρόσωπα όλων των ηλικιών.
 
"Ταξίδι σε σένα" του Γιάννη Κ. Κωνσταντάτου

Στο βιβλίο του ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κ. Κωνσταντάτος συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες και μοιράζεται μαζί τους γνώσεις και απόψεις τις οποίες καλλιέργησε μέσα από προσωπική μελέτη και βιώματα. Ένα βιβλίο αυτοβοήθειας και αυτογνωσίας.
 
"Ο Κήπος του Ασκληπιού" της Ελένης Τσαλδίρη

Μία έκδοση που συνδυάζει τον πλούτο της φυσικής ιστορίας με τη μυθολογία, την οικολογία, την επιστήμη, τη φιλοσοφία και το ευ ζην. Μέσα από την ευχάριστη περιπέτεια των τριών παιδιών, οι μικροί και οι μεγαλύτεροι αναγνώστες περιηγούνται σε έναν κήπο γνώσης που αφορά τη χλωρίδα της Ελλάδας, τη βιοποικιλότητα και την ανάγκη προστασίας του πλανήτη μας. Συντροφιά με τους πρωταγωνιστές της ιστορίας, ανακαλύπτουμε όχι μόνο τα μυστικά της φύσης αλλά και το κλειδί που ξεκλειδώνει «τον βαθύ Κήπο του Ασκληπιού με την ανθισμένη υγεία της φύσης και του ανθρώπου».