The enforcer - Το συνδικάτο
Περιπέτεια
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Ένας από τους καλύτερους εκτελεστές στο Μαϊάμι, ανακαλύπτει πως η αφεντικίνα του εμπλέκεται σε κύκλωμα cybersex trafficking. Αποφασίζει να ρισκάρει τα πάντα για να σώσει ένα νεαρό κορίτσι που έχει πέσει στα δίκτυα της εγκληματικής οργάνωσης για την οποία δούλευε και ο ίδιος μέχρι τότε.



Broadway
Δραματική
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Ακολουθώντας τον εραστή της, η Νέλλη γίνεται μέλος μιας ομάδας πορτοφολάδων που έχει ως ορμητήριο ένα εγκαταλειμμένο αθηναϊκό θέατρο. Όταν όμως εκείνος μπει φυλακή, αυτή θα έρθει κοντά στον φυγάδα Γιόνας και οι εσωτερικές ισορροπίες της παρέας θα ανατραπούν.



Feathers - Φτερά και πούπουλα
Σινεφίλ
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Όταν τα μαγικά κόλπα ενός ταχυδακτυλουργού πηγαίνουν στραβά, ο πατέρας μιας φτωχής αιγυπτιακής οικογένειας μεταμορφώνεται σε… κοτόπουλο και η σύζυγός του, μητέρα τριών μικρών παιδιών, πρέπει να βρει τρόπο να επιβιώσει.



Marco effekten - Η συγκάλυψη
Αστυνομική
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Η σύλληψη του νεαρού Marco, ο οποίος προσπαθεί να εισέλθει παράνομα στη Δανία, ανοίγει ξανά την υπόθεση της εξαφάνισης ενός άντρα, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για παιδεραστία. Ο ιδιόρρυθμος ντετέκτιβ Carl Mørck αναλαμβάνει την υπόθεση, που δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται.



Don't worry darling - Μην ανησυχείς αγάπη μου

Θρίλερ
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Στην Καλιφόρνια των 50s η Alice και ο Jack ζουν σε μια ονειρική κλειστή κοινότητα, η οποία φιλοξενεί τις οικογένειες όσων εργάζονται για ένα πειραματικό, άκρως απόρρητο εγχείρημα. Η Alice, όμως, αρχίζει σταδιακά να υποπτεύεται πως κάτι νοσηρό υπάρχει πίσω από αυτή την υπερβολικά λαμπερή και τακτοποιημένη καθημερινότητα.



D'Artacán y los Tres Mosqueperros - Ο Ντογκτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες
Animation
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Στη Γαλλία του 1625, ο δεινός νεαρός ξιφομάχος D'Artacán καταφθάνει στο Παρίσι με όνειρο να γίνει σωματοφύλακας του βασιλιά. Θα μπλέξει, όμως, σε μια πολιτική ίντριγκα που απειλεί το μέλλον της χώρας.