Από σήμερα Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, μία έκθεση βιβλίου, διαφορετική από τις καθιερωμένες, μία μεγάλη γιορτή γνωριμίας με το βιβλίο, για 13η συνεχή χρονιά, από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου Αθηναίων.

Από σήμερα, 1 Φεβρουαρίου, και για δέκα ημέρες έως και την Κυριακή,10 Φεβρουαρίου 2008, στην Πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιείται ένα μεγάλο Παζάρι Βιβλίου.Σ' ένα τεράστιο περίπτερο (1.000 τ.μ.), ενιαίο για όλους τους εκδότες, εκτίθενται χιλιάδες τίτλοι. Oι εκδότες άνοιξαν για μία ακόμη φορά τις αποθήκες τους και προσφέρουν βιβλία όλων των ειδών, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, με την εγγύηση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου.

Οι τιμές θα σας εκπλήξουν: 1,00 1,50 2,00 2,50 3,00 3,50 4,00 4,50 €, κ.λπ.Έτσι, οι ευκαιρίες για τους φίλους του βιβλίου είναι μεγάλες. Στο εκθετήριο της Κλαυθμώνος, οι βιβλιόφιλοι κάθε ηλικίας μπορούν να προμηθευτούν αποδεδειγμένα φτηνά, αλλά αξιόλογα βιβλία που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν. Γιατί όλοι πιστεύουμε ότι το βιβλίο δεν παλιώνει. Το βιβλίο είναι πάντα θησαυρός όποια κι αν είναι η ημερομηνία της έκδοσής του.

Την προσπάθεια αυτή, που θεωρείται πλέον θεσμός από τους κατοίκους του λεκανοπεδίου της Αττικής, στηρίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τα ραδιόφωνα ΣΚΑΪ 100.3, RED, ANGEL και ΜΕΛΩΔΙΑ, γνωστοποιώντας το πολυσήμαντο αυτό γεγονός. Μάλιστα, από τη συνεργασία αυτή θα δημιουργηθεί μία αξιόλογη Βιβλιοθήκη στις καμένες περιοχές της Ηλείας.

Ας επισκεφθούμε λοιπόν αυτό το Παζάρι Βιβλίου, συνδυάζοντας και έναν μικρό περίπατο στο κέντρο της πόλης, συντροφιά πάντα με τη γνώση από τον μαγευτικό κόσμο του βιβλίου, με το σύνθημα: «Υιοθετήστε ένα βιβλίο, για να μην πολτοποιηθεί!» .

Το Παζάρι Βιβλίου 2008, 1 έως 10 Φεβρουαρίου, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00π.μ. το πρωί μέχρι τις 21:45μ.μ. το βράδυ.