Ω, ναι φίλες και φίλοι, είναι γεγονός! Αναμενόμενο μεν, γεγονός δε αφού, λίγο-πολύ, όλοι περιμέναμε την ώρα όπου το ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο του Star, θα εξαγόραζε τα δικαιώματα για την προβολή του "The Vampire Diaries" και στην χώρα μας. Άλλωστε, είναι το δίχως άλλο, το κανάλι εκείνο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις ξένες σειρές, με σταθερότητα στις επιλογές και τις προβολές του, έχοντας χαρίσει στους θεατές μοναδικές στιγμές.

Η σειρά λοιπόν θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 22.00μ.μ. Για αρχή θα ξεκινήσουμε να παρακολουθούμε τα 22 επεισόδια της πρώτης season, με ένα διπλό επεισόδιο κάθε βδομάδα. Χμ... καλύτερο από το σύστημα του CW η αλήθεια είναι.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά και το πρόγραμμα του Star μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού:

Το σίγουρο είναι πως όσοι είμαστε fans και έχουμε παρακολουθήσει την σειρά μέσω download, θα το ξανακάνουμε τώρα που θα βρίσκεται στο σπίτι μας. Επίσης, είναι μια καλή ευκαιρία για όλους εκείνους που ναι μεν θέλουν να την παρακολουθήσουν ωστόσο, αντιμετωπίζουν δυσκολίες ως προς το να κατεβάσουν, είτε τα επεισόδια, είτε τους υπότιτλους, είτε δεν καταφέρνουν να τα συγχρονίσουν.

Παρακολουθήστε το official ελληνικό trailer και καλή θέαση: