CINEMA THERAPY
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

με τις ψυχολόγους Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων
Από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο 2015, μία Δευτέρα τον μήνα.

Λατρεύετε το σινεμά όσο κι εμείς;
Με σινεφίλ διάθεση συνεχίζεται το βιωματικό εργαστήριο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ. Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική σεκάνς (λιγότερο ή περισσότερο γνωστή), συζητάμε, μοιραζόμαστε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς, βγάζουμε τα… ξίφη μας και τα διασταυρώνουμε σε δημιουργικούς καβγάδες κινηματογραφικής φύσης. Έτοιμοι; Μπείτε στο παιχνίδι.

Τον Ιανουάριο: Η σχέση με τον εαυτό μας; Η πιο μακροχρόνια σχέση Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015, 19.00μ.μ. - 21.00μ.μ.
Η σχέση με τον εαυτό μας – η σχέση που αποτελεί το φίλτρο μέσα από το οποίο βιώνουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους. Πώς μπορούμε να την καλλιεργήσουμε και να τη θρέψουμε; Πώς μπορούμε να φτάσουμε στην πολυπόθητη «αυτογνωσία»; Σε ένα πιο προσωπικό Cinema therapy Night σας προσκαλούμε να στρέψετε τον κινηματογραφικό προβολέα προς τα μέσα και να γίνετε ο πρωταγωνιστής της ζωής σας.

Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 9€ πριν από κάθε συνάντηση.

Διαβάστε περισσότερα, δείτε τις υπόλοιπες θεματικές και δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211-3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.