Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί στη Γλυκιά Συμφωνία, του Γιώργου Βούκανου, σ' ένα μουσικό ηχοχρωματικό παραμύθι σε κείμενα/στίχοι Μαίρης Βούκανου με τον Δημήτρη Πιατά και φιλική συμμετοχή του Στέλιου Παρλιάρου σε σηνοθεσία του Λευτέρη Δακαλάκη.

Η «Γλυκιά Συμφωνία» παρουσιάζεται στις 06, 07, 12, 13, 14 Δεκεμβρίου σε πρώτη εκτέλεση στην Αίθουσα Πολυχώρου της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Συμμετέχουν: Άντα Αθανασοπούλου (Ευχονεράϊδα - Πριγκίπισσα  Γλυκιά Βανίλια), Δημήτρης Παπαγεωργίου (Πρίγκιπας Αμυγδαλόπαστος), Θάνος Χρόνης (Ζαχαροπλάστης Άχνης), Παναγιώτης Καμμένος (Κακός Λύκος), Θανάσης Βούτσας (Σοκολατοντελάλης), Μαριάννα Καλογεράκη (Κακιά Μάγισσα) και η μικρή Ελένη Αθανασοπούλου (Ευχονεραϊδάκι). Συμμετέχει η Χορωδία  της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Joseph με την διδασκαλία του Ηλία Λιαμή. Στο πιάνο ο Neville Jason Fahy, στις κιθάρες ο Μάριος Μούρμουρας ενώ την Ορχήστρα της Λαχταριστής Τρούφας διευθύνει ο Γιώργος Βούκανος. Τη σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια έχουν ο Αλέξανδρος και Χρήστος Μπουρελιάς.

Το μουσικό αυτό έργο περιγράφει σε ένα ονειρικό τοπίο τις πιο γλυκές στιγμές των παιδικών μας χρόνων σε ένα Μαγεμένο δάσος την Ζαχαρένια Πολιτεία και τους ήρωές της. Με τους ονειρικούς ήχους, τα χρώματα και τα τραγούδια της Γλυκιάς Συμφωνίας θα δώσουμε μια γλυκιά ελπίδα στην πικρή καθημερινότητα του σήμερα. Μια μοναδική παράσταση για μικρούς και για μεγάλους.

Τοποθεσία: Πολυχώρος Βιβλιοθήκης - Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα

Ημερομηνία: 06-07-12-13-14 Δεκεμβρίου, 18:30μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 15€ (γενική είσοδος), 10€ (παιδικό/φοιτητικό)

Πληροφορίες: www.mmb.org.gr