Patriots day - Η μέρα των ηρώων
Δραματικό Θρίλερ
Διάρκεια: 133'

Η περίληψη:
Την επομένη μιας ανείπωτης τρομοκρατικής πράξης, ο αστυνόμος Tommy Saunders ενώνει τις δυνάμεις του με γενναίους επιζώντες, ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν πρώτοι και ερευνητές σε μια κούρσα ενάντια του χρόνου για να βρεθούν οι βομβιστές πριν αυτοί χτυπήσουν εκ νέου. Αναμειγνύοντας τις ιστορίες του ειδικού πράκτορα Richard DesLauriers, του αστυνομικού επίτροπου Ed Davis και αστυνόμου Jeffrey Pugliese και της νοσοκόμας Carol Saunders, παρακολουθούμε ένα χρονικό αγωνίας γύρω από τον πλέον πολύπλοκο ανθρωποκυνηγητό στην ιστορία της επιβολής του νόμου, που ακολούθησε το τρομακτικό χτύπημα του μαραθώνιου της Βοστόνης το 2013.



The assignment - Διπλή εκδίκηση
Δράσης
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Μια ιδιοφυής, μα ανισόρροπη πλαστική χειρούργος βλέπει τον αδελφό της να δολοφονείται από έναν παρακμιακό εκτελεστή, ονόματι Frank Kitchen. Ψάχνοντας εκδίκηση, θα τον αιχμαλωτίσει και θα πραγματοποιήσει πάνω του μια εγχείρηση αλλαγής φύλου. Πλέον, ο Frank είναι αναγκασμένος να ζήσει ως γυναίκα, μπερδεμένος, τσαντισμένος και πιο μάτσο από ποτέ.



The eagle huntress - Η κυνηγός με τον αετό
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Το ντοκιμαντέρ παίρνει κατά πόδας την Aisholpan, μια 13χρονη νομάδα Μογγόλα, που παλεύει να γίνει η πρώτη θηλυκή κυνηγός με αετό μέσα σε δώδεκα γενεές μιας καζακικής φαμίλιας. Η συγκεκριμένη ιδιότητα πηγαίνει πάντα παραδοσιακά από πατέρα σε γιο, αλλά η προσπάθεια της μικρής Μογγόλας αντικατοπτρίζει τη θέση της γυναίκας σε έναν νέο πλανήτη, όπως και την ενηλικίωση στις αυγές ενός μοντέρνου πεδίου, πάντα υπό το ντεκόρ του φυσικού μας κόσμου.



Fai bei sogni - Όνειρα γλυκά
Δραματική
Διάρκεια: 134'

Η περίληψη:
Το πρωί της 31ης Δεκεμβρίου του 1969, ο Massimo, μόλις εννέα ετών, βρήκε τον πατέρα του στον διάδρομο μαζί με δύο άνδρες: η μητέρα του πέθανε. Τα χρόνια περνάνε, ο Massimo μεγαλώνει και γίνεται δημοσιογράφος. Μετά την επιστροφή του από τον πόλεμο στη Βοσνία, όπου είχε σταλεί από την εφημερίδα του, αρχίζει να έχει κρίσεις πανικού. Πηγαίνει στο νοσοκομείο και εκεί γνωρίζει την Elisa. Ο διευθυντής της εφημερίδας του του αναθέτει μια ανθρωπιστική στήλη, και μέσω αυτής η Elisa θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει την αλήθεια για την παιδική του ηλικία και το δικό της παρελθόν.