ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ

Με αφορμή την κυκλοφορία των κλασικών βιβλίων Ο κλέφτης των ποδηλάτων του Luigi Bartolini και Το βαμμένο πουλί του Γιέρζι Κοζίνσκι οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια βραδιά γεμάτη Μεγάλες Αφηγήσεις, την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017, στις 20.00μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Ο επιμελητής της σειράς και συγγραφέας Δημήτρης Στεφανάκης μάς ξεναγεί στον μαγικό κόσμο της κλασικής λογοτεχνίας αναλύοντας τη συλλογιστική και το όραμα της νέας αυτής σειράς που από την άνοιξη πραγματοποίησε δυναμική εμφάνιση στο εκδοτικό τοπίο της χώρας. Μαζί του η ηθοποιός Πέγκυ Καραγιάννη.
Θα παρακολουθήσουμε μια συγκλονιστική αφήγηση με θέμα την οδύσσεια ενός εξάχρονου αγοριού στην Ανατολική Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου πολέμου και μια μαγευτική και απολαυστική περιδιάβαση στη μεταπολεμική Ρώμη με πρόσχημα την αναζήτηση ενός κλεμμένου ποδηλάτου.

Με τη σειρά «Μεγάλες αφηγήσεις» έργα-σταθμοί της παγκόσμιας λογοτεχνίας επανασυστήνονται σπάζοντας το φράγμα του χρόνου και κάθε φορά ο αναγνώστης διαπιστώνει γιατί αξίζει να διαβάζονται από όλους σήμερα τέτοιου είδους βιβλία ως μέρος μιας συναρπαστικής επικαιρότητας που μας αφορά.