How to train your dragon: The hidden world - Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Αυτό που ξεκίνησε ως μια απίθανη φιλία ανάμεσα σε έναν έφηβο Βίκινγκ και έναν τρομερό δράκο, την Οργή της Νύχτας, έχει εξελιχθεί σε μια επική τριλογία που μας αφηγείται τη ζωή τους. Σε αυτό, το επόμενο κεφάλαιο, ο Ψάρης και ο Φαφούτης θα ανακαλύψουν επιτέλους τον αληθινό προορισμό τους στη ζωή: ο επικεφαλής του χωριού θα γίνει κυβερνήτης του Μπερκ έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του και ο δράκος θα γίνει αρχηγός του είδους του. Τότε, εμφανίζεται η πλέον σκοτεινή απειλή που έχουν ποτέ αντιμετωπίσει - όπως και η εμφάνιση μιας θηλυκής Οργής της Νύχτας- και έτσι θα δοκιμαστεί καθοριστικά η δύναμη της σχέσης τους.



After - After: Μετά
Αισθηματική
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Η Tessa είναι πρότυπο φοιτήτριας, υπεύθυνη κόρη και πιστή στον αγαπημένο της. Καθώς διανύει το πρώτο εξάμηνο στο κολέγιο, νωρίζει τον μυστηριώδη Hardin Scott. Ο εκκολαπτόμενος αυτός "επαναστάτης" της θέτει υπό αμφισβήτηση όλα όσα πίστευε μέχρι πριν ως δεδομένα και της αλλάζει την κοσμοθεωρία της, άρα και τη ζωή της.



The curse of la Llorona - Η κατάρα της Γιορόνα
Θρίλερ
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Η Llorona είναι μια απόκοσμη παρουσία κάπου ανάμεσα στον ουρανό και την κόλαση, παγιδευμένη σε μια φοβερή μετά θάνατο ζωή. Όταν ήταν ζωντανή έπνιξε τα παιδιά της και μετά αυτοκτόνησε στο ποτάμι, σπαράζοντας από πόνο. Τα δάκρυά της τώρα είναι αιώνια. Όσοι ακούσουν το θρήνο της τη νύχτα είναι καταδικασμένοι. Η Llorona παραφυλά και αρπάζει παιδιά για να τα κάνει δικά της. Μια κοινωτική λειτουργός με τα παιδιά της σύντομα βρίσκονται σε μια τρομακτική υπερφυσική σφαίρα και η μόνη τους ελπίδα να επιβιώσουν είναι ένα ιερέας που προσπαθεί να κρατήσει μακριά το κακό.



Hellboy 3 - Χελμπόι 3: Ξαναγύρισα από την Κόλαση
Δράση
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ο Hellboy επιστρέφει από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την μάγισσα Nimue, σύντροφο του Merlin ή "Βασίλισσα του Αίματος" ή "Κυρά της Λίμνης". Πρόκειται για μία μάχη που μπορεί να φέρει ακόμη και το τέλος του κόσμου. Ο Hellboy πιο βίαιος από ποτέ θα πολεμήσει ώστε να τη σταματήσει και να σώσει τον κόσμο.



Amanda - Αμάντα
Δραματική
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Ένας νέος άντρας χωρίς σταθερή δουλειά ή σχέση απολαμβάνει την καθημερινότητα και την νιότη του. Η ζωή του όμως διαταράσσεται από τον ξαφνικό θάνατο της αδελφής του. Εκτός από το σοκ και τη θλίψη, αναγκάζεται να διαχειριστεί και το γεγονός ότι η ανηψιά του είναι μόνη της και θα πρέπει να τη μεγαλώσει ο ίδιος.



Styx
Περιπέτεια
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Η Rike, μια γιατρός από την Ευρώπη, εργάζεται με εξαντλητικούς ρυθμούς στο τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών. Κάποια στιγμή όπως αποφασίζει να εκπληρώσει το μεγαλύτερο όνειρό της, σαλπάροντας με ιστιοπλοϊκό για τη Νήσο της Αναλήψεως, στον Ατλαντικό Ωκεανό. Στο ταξίδι της έρχεται αντιμέτωπη με ένα αλιευτικό γεμάτο μετανάστες, το οποίο μετά από μία καταιγίδα βρίσκεται σε κίνδυνο. Ειδοποιεί την ακτοφυλακή αλλά αυτή καθυστερεί και θα πρέπει η ίδια να αναλάβει δράση, ώστε να σώσει όσους περισσότερους μπορεί.



Με άλλο πρόσωπο - Twarz
Δραματική
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Ο Jacek απολαμβάνει τη ζωή δουλεύοντας σε ένα εργοτάξιο -κοντά στο σημείο όπου ανεγείρεται το μεγαλύτερο άγαλμα του Ιησού στον κόσμο. Η ζωή του βγαίνει εκτός τροχιάς όταν ένα ατύχημα στη δουλειά τον παραμορφώνει. Ο Jacek θα κάνει μεταμόσχευση προσώπου, αλλά ο ίδιος δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του στον καθρέφτη.



Η Τέχνη καταστρέφει - Back held hands
Σινεφίλ
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Ένας διάσημος ηθοποιός, μετά από ένα έμφραγμα, καλεί κοντά του τις δύο κόρες του, από το Βέλγιο και τη Γαλλία. Προσπαθώντας να τις κρατήσει δίπλα του, τους προτείνει να ανεβάσουν μαζί έναν «Μάκβεθ για τρεις». Στη διάρκεια των προβών έρχονται στην επιφάνεια σκληρές αλήθειες για έναν πατέρα απόντα, δοσμένο ολοκληρωτικά στην τέχνη του. Εκείνος προκαλεί τις ηθοποιούς-κόρες του να χρησιμοποιήσουν το τραυματικό αυτό παρελθόν στην ερμηνεία των ρόλων. Μέσα από την εγγύτητα των διαδοχικών προβών τα ψυχικά ρήγματα βαθαίνουν.



Holy boom
Δραματική
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Σε μια υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας του Πάσχα, η ζωή τεσσάρων ανθρώπων αλλάζει όταν ο δεκαεπτάχρονος Ige ανατινάζει το ταχυδρομικό κουτί της γειτονιάς. Η έκρηξη αυτή πυροδοτεί την εξέλιξη τριών παράλληλων ιστοριών επιβίωσης.



Condorito: La película - Κοντορίτο
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
O Condorito ξεκινάει μια περιπέτεια για να σώσει τον πλανήτη και τους αγαπημένους του από έναν κακό εξωγήινο.