Toy Story 4
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Όταν το καινούργιο παιχνίδι της Bonnie, φτιαγμένο στο χέρι από αναλώσιμα, με το όνομα Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι» και το σκάει από την παρέα, ο Woody αναλαμβάνει να το βρει και να το κάνει να αποδεχτεί πως είναι παιχνίδι.



Vita & Virginia - Ο έρωτας της Βιρτζίνια Γουλφ
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Στο Λονδίνο του 1920 η επιτυχημένη λογοτέχνις και μέλος της υψηλής κοινωνίας Vita Sackville-West γνωρίζει τη συγγραφέα Virginia Woolf, το είδωλό της, με την οποία αρχίζει μια παθιασμένη ερωτική σχέση.



Nous finirons ensemble - Μικρά αθώα ψέματα
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 135'

Η περίληψη:
Μια παρέα φίλων η οποία επανενώνεται για ολιγοήμερες διακοπές, καλείται να παρηγορήσει ένα από τα μέλη της που έχει πέσει σε κατάθλιψη. Στην προσπάθειά της, μυστικά που παρέμεναν κρυφά για χρόνια έρχονται στην επιφάνεια.



Rojo - Κόκκινη έκλειψη
Θρίλερ
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Στην Αργεντινή του 1975 ένας επιτυχημένος δικηγόρος φιλονικεί με έναν άγνωστο, ο οποίος τελικά αυτοκτονεί μπροστά του. Προσπαθώντας να αποκρύψει το συμβάν, θα μπλεχτεί σε έναν ανεξέλεγκτο κύκλο μυστικών, ψεμάτων και αποκαλύψεων.



Smultronstället - Άγριες φράουλες
Δραματική
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Ο 78χρονος καθηγητής Borg, ταξιδεύοντας οδικώς με τη νύφη του στο πανεπιστήμιο της Λουντ, για να γιορτάσει το ιωβηλαίο του, αναπολεί σημαντικές στιγμές από τα νιάτα του και κάνει τον απολογισμό της ζωής του.



Le bonheur - Η ευτυχία
Δραματική
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Ο François είναι ένας απόλυτα ευτυχισμένος οικογενειάρχης, ο οποίος σε ένα επαγγελματικό ταξίδι γνωρίζει την Émilie, υπάλληλο ταχυδρομείου. Κάνει σχέση μαζί της, γεγονός που θα επιφέρει δραματικές αλλαγές στον οικογενειακό μικρόκοσμό του.



La muerte de un burócrata - Ο θάνατος ενός γραφειοκράτη
Κοινωνική
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Όταν η χήρα ενός εργάτη δεν μπορεί να πάρει σύνταξη, διότι ο άντρας της θάφτηκε μαζί με το βιβλιάριο εργασίας του, ο ανιψιός της αποφασίζει να τη βοηθήσει. Θα μπλεχτεί όμως στα δίχτυα της κουβανικής γραφειοκρατίας, με κωμικοτραγικά αποτελέσματα.



Morte a Venezia - Θάνατος στη Βενετία
Δραματική
Διάρκεια: 132'

Η περίληψη:
Ένας ηλικιωμένος συνθέτης σε δημιουργική κρίση αναζητά στη Βενετία χώρους έμπνευσης. Το πάθος του, ωστόσο, επικεντρώνεται στο πρόσωπο ενός εφήβου, που αποτελεί την ενσάρκωση του απόλυτου κάλλους.