Eternals
Περιπέτεια
Διάρκεια: 157'

Η περίληψη:
Οι παντοδύναμοι Αιώνιοι καλούνται να προστατέψουν την ανθρωπότητα από τους εξωγήινους Παράταιρους, οι οποίοι επανεμφανίζονται μετά από έναν παγκόσμιο σεισμό, που όμως κρύβει ακόμα απειλητικότερα μυστικά.



Red notice
Περιπέτεια
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ένας ειδικός πράκτορας του FBI προσπαθεί να συλλάβει τον μεγαλύτερο κλέφτη έργων τέχνης, ο οποίος έχει βάλει στόχο ένα από τα πολύτιμα τρία «αβγά της Κλεοπάτρας». Και τους δυο τους, όμως, τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη…



Last night in Soho - Συνέβη στο Σόχο
Θρίλερ
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Η νεαρή Eloise, παθιασμένη με τα 60s, μετακομίζει στο πολύβουο Λονδίνο κυνηγώντας μια καριέρα σχεδιάστριας μόδας. Με έναν μαγικό τρόπο θα συναντήσει το «είδωλο» της κοπέλας που έμενε στο ίδιο νοικιασμένο δωμάτιο έξι δεκαετίες πριν και θα ταξιδέψει μαζί του στη σκοτεινή πλευρά του swinging London.



Le livre d' image - Το βιβλίο της εικόνας
Σινεφίλ
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Ο Jean-Luc Godard σχολιάζει τα αδιέξοδα του σύγχρονου πολιτισμού, εστιάζοντας στην παντοδυναμία της εικόνας και τη σχέση του δυτικού με τον αραβικό κόσμο.



Charter - Το ταξίδι
Δραματική
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Μετά από ένα διαζύγιο, η Alice δεν έχει δει τα δυο μικρά παιδιά της εδώ και μήνες, καθώς περιμένει την ετυμηγορία της επιμέλειας. Όταν καταλαβαίνει πως αυτή θα είναι εις βάρος της, τα απάγει και καταφεύγει από τη Σουηδία στα Κανάρια Νησιά.



Peter Rabbit 2: The runaway - Πίτερ Ράμπιτ: Ο λαγός το 'σκασε
Περιπέτεια
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Μετά το γάμο του Thomas και της Bea, ο Peter Rabbit νιώθει ανιαρή την καθημερινότητα της φάρμας και αναζητά νέες συγκινήσεις στην πολύβουη πόλη. Εκεί θα γνωριστεί με μια ομάδα ύποπτων ζώων, η οποία θα τον παρασύρει στην παρανομία.



Charlatan - Ο τσαρλατάνος
Δραματική
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Η άνοδος και η πτώση του βοτανολόγου και αντισυμβατικού θεραπευτή Jan Mikolásek, ο οποίος το 1957, μετά
το θάνατο του προστάτη του και προέδρου της Τσεχοσλοβακίας Antonín Zápotocký, έπεσε στη δυσμένεια του κομμουνιστικού καθεστώτος.



Ermitage. Il potere dell' arte - Ερμιτάζ. Η δύναμη της Τέχνης

Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Η ιστορία του μουσείου Ερμιτάζ και η σχέση του τόσο με την Αγία Πετρούπολη όσο και με τα σημαντικά γεγονότα της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας.



200 meters - 200 μέτρα
Δραματική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ένας πατέρας φτάνει στα άκρα για να δει το παιδί του που παθαίνει ατύχημα, όταν για ασήμαντη αφορμή του απαγορεύεται να περάσει το τείχος στη Λωρίδα της Γάζας.