Hit Man
Κωμωδία
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ένας καθηγητής κολεγίου, ο οποίος συνεργάζεται με την αστυνομία της Νέας Ορλεάνης για να παγιδεύει όσους θέλουν να διαπράξουν τον τέλειο φόνο, γοητεύεται από μια όμορφη και απεγνωσμένη γυναίκα που θέλει να δολοφονήσει τον άντρα της.



MaXXXine
Τρόμου
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Έχοντας αφήσει πίσω της τη σφαγή του Τέξας, η Maxine είναι πλέον μια διάσημη πορνοστάρ που θέλει να κυνηγήσει καριέρα «σοβαρής» ηθοποιού στο Χόλιγουντ του 1985. Τότε ένας serial killer αρχίζει να σκορπίζει τον τρόμο στην πόλη, με πολλά από τα θύματά του να είναι στάρλετς του άμεσου περιβάλλοντός της.



Une année difficile - Κάθε πέρυσι και καλύτερα
Κωμωδία
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Βυθισμένοι στα χρέη, ο Albert και ο Bruno γίνονται μέλη μιας ομάδας ακτιβιστών για το κλίμα, εκμεταλλευόμενοι τα δωρεάν φαγητά και ποτά που προσφέρονται στις συναντήσεις της. Αλλά η όμορφη Cactus, μέλος του γκρουπ, θα τους τραβήξει το έντονο ενδιαφέρον, παρασύροντάς τους σε όλο και δυναμικότερες ενέργειες οικολογικής διαμαρτυρίας.



Vincent Must Die - Σκοτώστε τον Βενσάν
Δραματική
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ο Vincent είναι ένας απλός γραφίστας, ο οποίος αρχίζει να δέχεται απρόκλητες και βίαιες επιθέσεις από αγνώστους. Τα περιστατικά πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα, αναγκάζοντάς τον να εγκαταλείψει τη δουλειά του και το Παρίσι και να καταφύγει στο εξοχικό του.