Πάει πολύς καιρός από τότε που συζητήσαμε σχετικά με τις φήμες που ήθελαν την Nicole Kidman να πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του S.J. Watson, "Before I go to sleep", που έχει κυκλοφορήσει και στη χώρα μας από τις εκδόσεις Ψυχογιός με τίτλο, "Αμνησία", με μέτρια θα λέγαμε κίνηση, κάτι που ίσως τώρα ν' αλλάξει αφού η ταινία είναι γεγονός και η πρεμιέρα της στη χώρα μας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου.

Στην ταινία, εκτός από την Nicole Kidman, πρωταγωνιστούν οι Colin Firth και Mark Strong. Στο σενάριο αλλά και στην σκηνοθεσία της ταινίας συναντάμε τον Rowan Joffe, ενώ ανάμεσα στα ονόματα των 8 παραγωγών της ταινίας, ξεχωρίζει αναμφίβολα εκείνο του Ridley Scott. Το official trailer της ταινίας είναι πλέον διαθέσιμο και η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα φαίνεται καλύτερο των προσδοκιών μας.

Περίληψη της ταινίας:
Η Christine είναι μια γυναίκα που δεν μπορεί να συγκρατήσει μνήμες πέρα της μίας ημέρας. Κάθε πρωί, ξυπνάει χωρίς να γνωρίζει ποια είναι. Από ένα ημερολόγιο που κρατάει, μαθαίνει ότι βλέπει έναν γιατρό που την βοηθάει, ότι ονομάζεται Christine Lucas, είναι 47 ετών, παντρεμένη με ένα παιδί. Καθώς το ημερολόγιο συνεχίζει να γράφεται, αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την αλήθεια και ξεκινάει ακόμα ένα ταξίδι γνώσης της πραγματικότητας.


Αν θέλετε να διαβάσετε την άποψή μου για το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η ταινία, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: