Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα της εμφανίζονται στον αύλιο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Τελετής Λήξης του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Μια ηλιόλουστη μέρα. Σε μια παραλία. Σε ένα μπαλκόνι. Σε μια κακόφημη γειτονιά.
Έξω από παράθυρο ενός γραφείου. Μέσα από τη χαραμάδα ενός σκοτεινού δωματίου.
Όπου και να 'σαι, όπως και να 'σαι, λίγο φως μπορεί να είναι αρκετό να σε κάνει να νιώσεις πως όλα θα πάνε καλά.
Γιατί όταν υπάρχει φως, δεν υπάρχει σκοτάδι.

Σε αυτό το φως πιστεύουν η Μαριέττα Φαφούτη και η 8μελής μπάντα της. Και αυτό το φως σκοπεύουν να σκορπίσουν στη νέα καλοκαιρινή σειρά συναυλιών με τον τίτλο “Shine”. Έναν τίτλο από το ομώνυμο τραγούδι του 3ου προσωπικού και ακυκλοφόρητου album της, στο οποίο φέρνει τα πάνω κάτω με τις ιστορίες, τις ενορχηστρώσεις και τους χαρακτήρες που υποδύεται. Αν ο τρίτος δίσκος ήταν ταινία, θα ήταν σίγουρα η πιο τρελή ταινία του Tarantino. Αιμοδιψείς ερωμένες, άνθρωποι με υπερδυνάμεις, επικηρυγμένοι φυγάδες, καταδιώξεις χωρίς τέλος και ασύλληπτα τρελές ιστορίες που κάνουν τους θεατές να νομίζουν πως είναι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές.

Καθαρόαιμη ποπ, ξέφρενες disco στιγμές και έντονα στοιχεία από μιούζικαλ και σπαγγέτι γουέστερν φτιάχνουν το πιο απολαυστικό και δροσερό μουσικό πρόγραμμα . Στη νέα σειρά συναυλιών “Shine” οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν πολλά τραγούδια από το ακυκλοφόρητο 3ο album, ενώ θα έχουν την τιμητική τους ο 1ος δίσκος της Μαριέττας “Try a little romance”, ο 2ος “Homemade Joy”, αλλά και αγαπημένες ξέφρενες διασκευές που θα αποτελέσουν το κερασάκι στην τούρτα για το πιο φωτεινό πάρτι του καλοκαιριού!

Εσείς δεν έχετε παρά να αφήσετε το φως να μπει!

Παίζουν οι μουσικοί:
Ευαγγελία Ξυνοπούλου: Φωνητικά-Κρουστά
Εύη Κουρτίδου: Φωνητικά-Κρουστά
Παναγιώτης Ζούγρος: Φωνητικά-Κρουστά-Ηλεκτρική κιθάρα
Θοδωρής Ζευκιλής: Μπάσο
Κώστας Χαλιώτης: Ντραμς
Γιώργος Ζαρέας: Τρομπόνι
Ρένος Παπασταύρος: Πλήκτρα-Sampling

Ώρα έναρξης 22:00μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες:
Τηλ: 25210-39421