Ένα ακόμα βιβλίο του Nicholas Sparks φέρνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο, για να προστεθεί κι αυτό με τη σειρά του στη Χρυσή Σειρά, μετά "Το τελευταίο τραγούδι" που εκδόθηκε την άνοιξη που μας πέρασε. Ο λόγος για το "Safe Heaven", ο ελληνικός τίτλος του οποίου θα είναι, "Το καταφύγιο της αγάπης". Ημερομηνία έκδοσης έχει οριστεί η 03 Νοεμβρίου 2014.

Η περίληψη του βιβλίου:
Για να ξαναγαπήσεις, πρέπει να ξαναεμπιστευτείς
Η άφιξη μιας μυστηριώδους νέας γυναίκας, της Κέιτι, στο Σάουθπορτ, μια μικρή πόλη της Βόρειας Καρολίνα, προκαλεί ερωτηματικά. Η όμορφη Κέιτι φαίνεται αποφασισμένη να τους κρατήσει όλους σε απόσταση, όμως σιγά σιγά θα συνδεθεί με δύο ανθρώπους: την ντόμπρα γειτόνισσά της, την Τζο, και τον Άλεξ, έναν καλόκαρδο χήρο καταστηματάρχη με δύο παιδιά.
Μα καθώς η Κέιτι αρχίζει να ερωτεύεται, παλεύει με το σκοτεινό μυστικό που ακόμα την καταδιώκει... ένα μυστικό που την ανάγκασε να διασχίσει τρομαγμένη, συντετριμμένη, την Αμερική ώσπου να καταφύγει στο Σάουθπορτ. Με την όλο πείσμα υποστήριξη της Τζο, η Κέιτι τελικά συνειδητοποιεί ότι πρέπει να διαλέξει· είτε να κρυφτεί μέσα στην παροδική ασφάλειά της, είτε να ρισκάρει για να κερδίσει περισσότερα... Κι ακόμα, ότι στην πιο δύσκολη ώρα, η αγάπη είναι το μόνο αληθινά ασφαλές καταφύγιο.

Το βιβλίο έχει μεταφερθεί και στον κινηματογράφο το 2013, σε σκηνοθεσία Lasse Hallström και σενάριο των Dana Stevens και Gage Lansky, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρέθηκαν οι Josh Duhamel και Julianne Hough, με τους David Lyons και Cobie Smulders να συμπληρώνουν το cast σε δεύτερους ρόλους. Βέβαια, η ταινία δεν έχει προβληθεί στην Ελλάδα και κάποια σχετική αναφορά με την κυκλοφορία της σε εμάς δεν υπάρχει, αλλά πάντα μπορείτε να βρείτε τρόπους για να την δείτε.

Το trailer της ταινίας