Ο ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ είναι ένα παραμύθι που αγγίζει το θέμα του οικογενειακού τσακωμού για την τακτοποίηση του παιδικού δωματίου, αλλά και το θέμα της ανακύκλωσης παιχνιδιών σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη.
Την Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014, ο συγγραφέας του βιβλίου Κώστας Χαραλάς σάς περιμένει για να σας γνωρίσει τον αγαπημένο του Δράκο που διαφέρει από τους συνηθισμένους, αφού αντί για πολιτείες και ανθρώπους καταβροχθίζει παιγνίδια και τα μεταφέρει εκεί που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
Θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς τον Δράκο της ιστορίας; Κάντε άνω κάτω τη βιβλιοθήκη σας και βρείτε ένα ή περισσότερα βιβλία που θα θέλατε να χαρίσετε. Ο Δράκος μας πεινάει πολύ κι εκτός από παιχνίδια η όρεξή του τραβάει και βιβλία τον τελευταίο καιρό.
Συγκεντρώστε τα και φέρτε τα μαζί σας στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), στις 19.00μ.μ.
To givetheKids, που εδώ και δύο χρόνια συγκεντρώνει και προωθεί σε όποιον έχει ανάγκη δωρεές παιδικών ειδών, ρούχων, παιχνιδιών κ.ά., θα είναι εκεί, για να μας οργανώσει.
Θα ακούσουμε το παραμύθι, θα λύσουμε το μυστήριο του μικρού ήρωα του οποίου τα παιχνίδια εξαφανίζονται ως διά μαγείας, και, το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, θα κάνουμε χαρούμενα πολλά παιδιά που τους αρέσουν τα βιβλία και θέλουν σήμερα περισσότερο από ποτέ τη βοήθειά μας!
Το givetheKids, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο συγγραφέας Κώστας Χαραλάς σας ευχαριστούν και σας περιμένουν… με τα βιβλία σας!

Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014, στις 19.00μ.μ.,
στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
(Ιπποκράτους 118, Αθήνα)

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail polychoros@metaixmio.gr