Ημερομηνίες: 22 & 23 Δεκεμβρίου 2014 από τις 15:00μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη με ένα βιβλίο

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου χρόνου, μια ζεστή, παγκόσμια γιορτή για τις ιδέες και τη λογοτεχνία. Στις 22 και 23 Δεκεμβρίου, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού BETON7, ένα διήμερο αφιερωμένο στις ιδέες που γίνονται λέξεις και στον λόγο που γίνεται δύναμη για δημιουργία και ζωή. 

Αναγνώσεις, «απελευθέρωση» και ανταλλαγή βιβλίων, εκθέσεις, performance, επιλεγμένη μουσική και ραδιοφωνικές συναντήσεις, σε ένα νέο λογοτεχνικό φεστιβάλ που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και να εξελιχθεί σε πλατφόρμα ζωντανής και ουσιαστικής επικοινωνίας μεταξύ συγγραφέων, αναγνωστών, όσων αγαπούν τα βιβλία και τις ιδέες.

Το φεστιβάλ «ιδέα • λέξη • λόγος», εντάσσεται στα πλαίσια του «Festival of iDEAS», μιας παγκόσμιας διοργάνωσης με εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο του 2014 και τον Ιανουάριο του 2015 σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις χωρίς αντίτιμο, απαραίτητα όμως, με ένα βιβλίο (ή περισσότερα αν θέλετε) που θα «απελευθερωθεί» στη συνέχεια για το φεστιβάλ.

Τα βιβλία που θα μείνουν στο χώρο του Beton7 μετά το τέλος του φεστιβάλ, θα προσφερθούν στο θεραπευτικό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ «Οξυγόνο», για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης στον συμβουλευτικό σταθμό των φυλακών Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα.

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ: http://goo.gl/ReIPT3