Unbroken - Αλύγιστος
Βιογραφική
Διάρκεια: 137'

Η περίληψη:
Η απίθανη ιστορία του Louis Zamperini. Ο Zamperini ήταν ένας ολυμπιονίκης δρομέας που στρατολογήθηκε κατά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά κατά την πτώση του αεροπλάνου του, βρέθηκε στον ωκεανό. Αφού πέρασε 47 ημέρες πάνω σε σχεδία στον Ειρηνικό, μαζί με δύο συντρόφους του, πιάστηκε αιχμάλωτος από τον ιαπωνικό στρατό και κρατήθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης επί δύο χρόνια και υπό τις σκληρότερες των συνθηκών.



Into the woods - Τα μυστικά του δάσους
Μουσικοχορευτική
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Ένας φούρναρης και η γυναίκα του μαθαίνουν ότι τους έχει καταραστεί μια μάγισσα να μην αποκτήσουν παιδιά. Αποφασισμένοι να λύσουν την κατάρα, πηγαίνουν μέσα στο δάσος, ώστε να βρουν όλα τα αντικείμενα που χρειάζονται για να σπάσει η κατάρα και να αντιμετωπίσουν τη σατανική μάγισσα. Σ`αυτό το ταξίδι θα συναντήσουν διάφορους ήρωες γνωστών παραμυθιών, όπως αυτών της Σταχτοπούτας, της Κοκκινοσκουφίτσας, της Ραπουνζέλ, του Τζακ (της Φασολιάς) και άλλων πολλών.



Big eyes - Μεγάλα μάτια
Βιογραφική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Η ιστορία εξελίσσεται τη δεκαετία του 1950 και του 1960, με τη Margaret Keane να πέφτει θύμα του ίδιου της του συζύγου, ο ο οποίος την κλείδωνε στη σοφίτα και την ανάγκαζε να ζωγραφίζει, για να εκμεταλλεύεται στη συνέχεια τα έργα της, τα οποία παρουσίαζε ως δικά του. Μετά το διαζύγιό τους, ακολούθησε δικαστική διαμάχη για την απόκτηση των δικαιωμάτων των έργων, τα οποία απεικόνιζαν γυναίκες και παιδιά με μεγάλα θλιμμένα μάτια.



Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης
Κωμωδία
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Ένα έργο για έναν σύζυγο που ζωντανεύει, μια ζωντανή που όλοι τη νομίζουν πεθαμένη, έναν από μηχανής αλλοδαπό «μπάτλερ», έναν εραστή με πολιτικές φιλοδοξίες, μια ανικανοποίητη μαγείρισσα με ισχυρό μητρικό ένστικτο κι έναν αμαρτωλό πιανίστα με αδυναμία στα παιδιά από το εξωτερικό. Είναι, επίσης, ένα έργο για ένα δείπνο όπου κανείς δεν τρώει, γιατί κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποιος είναι και πού βρίσκεται.



Legend of the NeverBeast - Η Τίνκερμπελ και το Τέρας του Ποτέ
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 76'

Η περίληψη:
Η σκανταλιάρα και γενναία νεράιδα Φλώρα πιάνει φιλίες με ένα μυστηριώδες πλάσμα, γνωστό ως NeverBeast. Ενώ η Τινκ και οι υπόλοιπες νεράιδες δεν είναι και πολύ σίγουρες ότι η καινούρια αυτή προσθήκη θα ταιριάξει με το Καταφύγιο των Νεραϊδών, οι Επίλεκτοι Ανιχνευτές αποφασίζουν να αιχμαλωτίσουν το τέρας πριν καταστρέψει τη χώρα τους. Η Φλώρα πρέπει να αποκτήσει εμπιστοσύνη στο ένστικτο της και να επέμβει, έχοντας στο πλευρό της τις αγαπημένες της φίλες.



Νορβηγία - Norway
Φαντασίας
Διάρκεια: 73'

Η περίληψη:
1984. Ο Ζανό φτάνει πρώτη φορά στην πόλη. Φωτοφοβικός, βρικόλακας, δεινός χορευτής, καίγεται, σκορπίζεται, χαραμίζεται σε μια Αθήνα που δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη. Και το μόνο που θέλει είναι ένα «ζεστό κορίτσι». Στη Ντίσκο Ζαρντόζ, ένα καταγώγιο, άντρο παρανόμων, συναντά την πόρνη Αλίκη και τον Νορβηγό ντίλερ Πήτερ. Μαζί τους αναλαμβάνει μια ύποπτη δουλειά που τον οδηγεί στο βουνό της Πάρνηθας, στα έγκατα της γης, στο βασίλειο του Μαθουσάλα.