Το ABC ανακοίνωσε και επίσημα πως το "Shadowhunters", η τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων της Cassandra Clare "The Mortal Instruments", όχι μόνο θα φιλοξενηθεί από το κανάλι, αλλά πήρε και το πράσινο φως για 13 επεισόδια που υπό ορισμένες συνθήκες, μπορούν να αποτελέσουν και ολόκληρη season για μία παραγωγή. Αυτό σημαίνει πως άσχετα από τα νούμερα που θα φέρει η σειρά, θα μας παρουσιάσει έναν ολοκληρωμένο κύκλο, και χωρίς να μας αφήσει -τελείως- με την όρεξη.
Ο Πρόεδρος του ABC, Tom Ascheim, αλλά και η ίδια η συγγραφέας της σειράς, δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την συνεργασία αυτή που όπως υπόσχονται, θα φέρει θεαματικά αποτελέσματα. Ειδικά όσοι αγαπήσαμε και την ταινία, πράγμα που κάνει την απογοήτευσή μας για την διακοπή της παραγωγής του franchise κινηματογραφικά, το ελπίζουμε και το ευχόμαστε.
Θυμίζουμε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάιο στον Τορόντο και όσον αφορά την διαδικασία του casting, βρίσκεται σε εξέλιξη χωρίς να έχει ανακοινωθεί -ακόμα- επίσημα κάποιο από τα ονόματα των συντελεστών. Οπότε, μείνετε συντονισμένοι και για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε.