Ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με τη συγγραφέα Τατιάνα Αβέρωφ, για το έργο και τη ζωή της, ανιχνεύοντας τον άνθρωπο-συγγραφέα. Μια συζήτηση, σε πρώτο πρόσωπο, για την τέχνη, την κοινωνία, τη ζωή.

Είσοδος ελεύθερη

Τετάρτη, 29 Απριλίου στις 20:30μ.μ.

Η Τατιάνα Αβέρωφ γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα. Σπούδασε ψυχολογία στην Αθήνα και στο Λονδίνο και εργάστηκε είκοσι χρόνια ως ψυχολόγος. Σήμερα διευθύνει την Πινακοθήκη Ε. Αβέρωφ στο Μέτσοβο, διδάσκει σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής και εξοικονομεί όσο περισσότερο χρόνο μπορεί για να γράφει. Το Δέκα ζωές σε μία είναι το πέμπτο μυθιστόρημά της.
Προσωπικός ιστότοπος: tatiana-averoff.gr
Χορηγός επικοινωνίας: ΒΗΜΑ FM

Στις «ΣΥΝΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ» που θα φιλοξενούνται κάθε δεύτερη Τετάρτη στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, ο Νίκος Θρασυβούλου θα συνομιλεί με Έλληνες συγγραφείς για το έργο τους και τη ζωή τους και μαζί θα σχολιάζουν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας ανιχνεύοντας και αναδεικνύοντας τον άνθρωπο-συγγραφέα.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του στον κάθε καλεσμένο, έως και 3 μέρες πριν από την κάθε εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr