Εδώ και πολλά χρόνια, λίγο πριν απ’ τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος έχει καθιερώσει, να παρουσιάζει τα κλασικά έργα του Μ. Θεοδωράκη, Επιτάφιος και Επιφάνια.

Στη φετινή μουσική παράσταση θα τον συνοδέψει πενταμελής λαϊκή ορχήστρα, ενώ θα συμμετέχει φιλικά η Πόπη Αστεριάδη. Θα ακουστούν και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, καθώς και μια επιλογή από διαχρονικά ελληνικά τραγούδια.

Επιμέλεια ορχήστρας: Γιώργος Σαλβάνος.

Παρουσίαση θα κάνει η ηθοποιός Νίτσα Μαμουζέλου.

Παίζουν οι μουσικοί:
Νικος Κρέτσης, μπουζούκι
Άρης Σιγάλας, μπουζούκι
Ηλίας Καργιάννης, κιθάρα
Γιώργος Πολίτης, μπάσο

Είσοδος: 10€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 6€.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00μ.μ.

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO.

Πληροφορίες:
IANOS | τηλ. 210-3217810, Σταδίου 24 - Αθήνα 

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:
Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)
και στο www.ianos.gr

ΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Κατάγεται από την Αρχαία Ολυμπία. Με τη μουσική και το τραγούδι ξεκίνησε σαν φοιτητής της Νομικής το 1978. Η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά έγινε στα 1986 με τίτλο "Αφ' ενός αφ' ετέρου".
Παράλληλα ξεκίνησε ραδιοφωνική εκπομπή στη ΕΡΤ που κράτησε έως το 1995. και από το 1989 έως το 1994 παρουσίασε την τηλεοπτική του εκπομπή της ΕΡΤ «Στιγμές από το ελληνικό τραγούδι».
Στην συνέχεια είχε μια πολύχρονη δημιουργική πορεία στην δισκογραφία με συνεργασίες όπως με τους Άκο Δασκαλόπουλου, Ηλία Κατσούλη, Μιχάλη Τερζή, Χρύσανθο Μουζακίτη και άλλους πολλούς. Έχει ερμηνεύσει σε πρώτη εκτέλεση πάνω από 100 τραγούδια και συμμετέχει σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με σημαντικούς δημιουργούς όπως τον Γιάννη Γλέζο στο Μέγαρο Μουσικής, Λίνο Κόκοτο κ.α. Με Γιώργο Παπαστεφάνου συνεργάστηκε για μια δεκαετία σε συναυλίες με τίτλο "Τραγούδια από τον παλιό φωνόγραφο" που έγιναν σε όλη την Ελλάδα και στο Μεγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια πρώτη Συλλογή με 23 τραγούδια που έχει πρωτοτραγουδήσει ο ίδιος, ένα νέο ολοκληρωμένο CD «Της Αλήθειας Άνθη» με τραγούδια των Τάσου Θωμαϊδη και Βασίλη Μαντόγλου ενώ αναμένεται ένα ακόμα νέο CD με τραγούδια του Βασίλη Ανδρικόπουλου. Στα αμέσως προσεχή σχέδια η κυκλοφορία της δεύτερης συλλογής με τραγούδια από τις πρώτες εκτελέσεις.