How to make love like an Englishman - Πώς να κάνετε έρωτα σαν Εγγλέζος
Κομεντί
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Ο Richard Haig είναι ένας καθηγητής στο Κέιμπριτζ, που θα βρει τον δάσκαλο του στο πρόσωπο μια όμορφης γυναίκας, της Olivia, και θα αναγκαστεί να επαναπροσδιορίσει τη γεμάτη ερωτικές περιπέτειες ζωή του, αφότου αφήσει την Kate, φοιτήτρια του στο πανεπιστήμιο και ετεροθαλή αδελφή της Olivia, έγκυο.



Ted 2
Κωμωδία
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ο αθυρόστομος κουκλο-αρκούδος Ted παντρεύεται την πανέμορφη Tami-Lynn, η οποία τυχαίνει να είναι μια κανονική γυναίκα. Πρώτο μέλημα του Ted είναι να κάνει απογόνους και για αυτό χρειάζεται τη βοήθεια του κολλητού του, John, ώστε να δώσει το απαραίτητο σπέρμα. Αλλά ενώ όλα μοιάζουν να καταφέρνονται, ο νόμος προσβάλει τον γάμο του, μια και τα δικαιολογητικά του Ted ήταν μάλλον «αρκουδίσια». Με τη βοήθεια μιας γοητευτικής δικηγόρου, της Samantha, ο Ted και ο John μπαίνουν σε δικαστικό αγώνα για να λυθεί κι αυτή η «λεπτομέρεια».



Mr. Holmes - Ο κος Χολμς
Μυστηρίου
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Αγγλία, 1947. Ο διάσημος ντετέκτιβ Sherlock Holmes είναι πλέον 93ών ετών και ζει στο εξοχικό του στο Σάσεξ. Όταν πηγαίνει στο σινεμά και βλέπει τον εαυτό του σε κάποια ταινία, συνηθίζει να κουνάει με νόημα το κεφάλι του. Σχεδόν όλα όσα βλέπει είναι προϊόντα φαντασίας. Ποτέ δεν φορούσε το θρυλικό πακέτο, κι αντί πίπας, προτιμούσε το τσιγάρο. Χρόνια σε απόσυρση, έχει αφοσιωθεί στον κήπο του. Οι μόνοι που ανέχεται να είναι κοντά του είναι η σπιτονοικοκυρά του, η κα Munro, και ο μικρός της γιος, ο Roger. Μία ακόμα μεγάλη περιπέτεια περιμένει τον Holmes, με επίκεντρο ένα θαύμα της βοτανολογίας και ένα μεγάλο ψέμα.



A little chaos - Ένα μικρό χάος
Εποχής
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Η μαντάμ Sabine de Barra δεν είναι η πλέον φυσιολογική υποψήφια για να αναλάβει το ντεκόρ των κήπων των Βερσαλλιών, στο υπό κατασκευή ανάκτορο του Λουδοβίκου του 14ου. Θα βρεθεί όμως να εργάζεται υπό την επίβλεψη του διάσημου αρχιτέκτονα Andre Le Notre, έναν άνθρωπο αυστηρών αρχών και πειθαρχίας. Καθώς όμως αρχίζει να ξεδιπλώνει τα ταλέντα της και τη νέα πνοή που είχε ανάγκη ένα τέτοιο σκηνικό, βρίσκεται να ελκύεται από τον αινιγματικό Le Notre, και να μπλέκει στις ίντριγκες της βασιλικής αυλής.



La Chambre Bleue - Το μπλε δωμάτιο
Μυστηρίου
Διάρκεια: 76

Η περίληψη:
Ο Julien και η Esther συναντιούνται κρυφά στο μπλε δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και κάνουν έρωτα. Αυτό έχει συμβεί οχτώ φορές τους τελευταίους έντεκα μήνες. Την τελευταία φορά, μια συνηθισμένη κουβέντα μεταξύ εραστών ακολούθησε τον έρωτα τους. Τουλάχιστον, έτσι πιστεύει ο Julien, αφού για την Esther σήμαινε κάτι το διαφορετικό.