Learning to drive - Μαθήματα οδήγησης
Κομεντί
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Η Wendy, μια απορροφημένη στον εαυτό της βιβλιο-κριτικός από τη Νέα Υόρκη, επιστρέφει σοκαρισμένη στην πραγματικότητα με το ξαφνικό τέλος του γάμου της. Επειδή πάντα βασίζονταν στον σύζυγο για την οδήγηση, πρέπει τώρα να μάθει να κάθεται μπροστά από το τιμόνι. Ο δάσκαλος οδήγησης της, ο Darwan, είναι ένας ινδός Σιχ που προσέχει ιδιαίτερα τις κινήσεις των μαθητών του. Στην προσωπική του ζωή, είναι αφοσιωμένος σε έναν κανονισμένο γάμο με μια γυναίκα που δεν έχει ακόμα γνωρίσει. Όταν ο Darwan έρχεται σε επαφή με τη Wendy, η ζωή και των δύο θα πάρει απρόβλεπτο μονοπάτι.



Every thing will be fine - Όλα θα πάνε καλά
Δραματική
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα μεταλλάσσει τη ζωή του συγγραφέα Tomas Eldan. Παρότι δεν είναι άμεσα υπεύθυνος, η σχέση του με την κοπέλα του διαλύεται. Ο Τomas πέφτει σε μια μαύρη τρύπα στοχασμών. Αποζητά καταφύγιο στη συγγραφή και μια νέα αγάπη ώστε να κάνει οικογένεια. Πάνω από όλα, πρέπει να δώσει νέο νόημα στη ζωή του.



Tres bodas de mas - 3 γάμοι σ' ένα μήνα
Κομεντί
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Η Ruth είναι μια νεαρή ερευνήτρια βιολόγος που σε χρόνο λιγότερο κι από μήνα, έχει καλεστεί στους γάμους των τριών της πρώην. Μόνη τώρα και ανίκανη να αρνηθεί, καταφέρνει να πείσει έναν νεοφερμένο νοσηλευτή, τον Dani, να παραβρεθεί δίπλα της στις τελετές. Αλλά και στις τρεις, πολλά παράξενα περιστατικά ακολουθούν το ένα το άλλο, και θα φέρουν τη Ruth μπροστά σε μια μεγάλη απόφαση, με ποιον θέλει να συνεχίσει τη ζωή της.