Ο Φοίβος Δεληβοριάς συναντιέται με την Μαρίζα Ρίζου στη σκηνή του θεάτρου Τεχνόπολις στο Ηράκλειο Κρήτης, για μία μοναδική συναυλία, τη Παρασκευή 07 Αυγούστου 2015.

Ο Φοίβος, παρέα με τους μουσικούς του που το DNA τους χάνεται στα βάθη του χρόνου ανακατεύει τις ιστορίες του, τις επιρροές του, ρεμιξάρει τις αναμνήσεις του και μπασταρδεύει τον ήχο του. Γυρίζει όλη την Ελλάδα αναζητώντας, την πραγματική καταγωγή του, τους συγγενείς του και τα καινούργια του τραγούδια.

Ορκισμένος στο προγονικό ρητό: «Η ζωή μόνο έτσι είναι ωραία», ο Φοίβος και οι συνεργάτες του παίζουν και τραγουδούν σε πλατείες, πανηγύρια, νησιά και αρχαία θέατρα με σκοπό να ξεγελάσουν τις αρχές, να κλέψουν τις καρδιές των κοριτσιών και να στρατολογήσουν νέους ιππότες.

Η Μαρίζα Ρίζου, λίγο πριν την κυκλοφορία του 2ου ολοκληρωμένου της άλμπουμ, με το promo single της “Είναι μικρή η ζωή” ήδη να έχει κατακτήσει τις καρδιές μας αλλά και τα ραδιόφωνα, διαλέγει να τραγουδήσει ό,τι αγαπάει, με στόχο να σταθούμε όλοι μαζί, έστω και για λίγο, στο φως! Από το πρώτο της κομμάτι μας έμαθε πώς χορεύεται η «Μπόσα Νόβα του Ησαΐα» του Φοίβου Δεληβοριά, δηλώνει οργισμένη γκρούπι του Φοίβου και καταδικασμένη που της αρέσουν όλα τα κομμάτια του.

Οι δυο τους θα συναντηθούν για μία και μοναδική φορά την Παρασκευή σε μία ξεχωριστή καλοκαιρινή μουσική πρόταση που θα ζήσουμε μόνο στο Τεχνόπολις!

Παίζουν οι μουσικοί:
Δημήτρης Σιάμπος - κιθάρες
Κώστας Πατσιώτης - κοντραμπάσο
Αδάμ Δόγκας - σαξόφωνο, κλαρινέτο
Γιώργος Κωστελέτος - τύμπανα