Ο Σταυρός του Νότου ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου -κηρύσσοντας την έναρξη των τριών σκηνών του- και καλωσορίζει τη νέα χειμερινή σεζόν.

Και φέτος - όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 20 χρόνια – το αγαπημένο στέκι του Νέου Κόσμου συνεχίζει να στηρίζει και να παρουσιάζει το ταλέντο και τη δουλειά νέων καλλιτεχνών. Έχει αποδειχθεί σ’ αυτή την εικοσαετία, ότι “μαζί” ειναι καλύτερα, οπότε προχωράμε με νέες προτάσεις, κόντρα στις αντιξοότητες των καιρών, με την υποστήριξη πάντα του πιο θερμού κοινού.

Στο μόνιμο σχήμα του χώρου, ονόματι House Band, φιλοξενούνται οι νέοι τραγουδιστές ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΔΙΛΑΣ, ΜΥΡΙΕΛΛΑ ΚΟΥΡΕΝΤΗ και ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ σ’ ένα πρόγραμμα με διεσκευές από ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής έντεχνης μουσικής σκηνής (τραγούδια των Σ. Μάλαμα, Γ. Χαρούλη, Δ. Ζερβουδάκη, Μ. Πασχαλίδη, Θ. Παπακωνσταντίνου, κ.ά.), αλλά και της ξένης ροκ σκηνής (τραγούδια των Red Hot Chilli Peppers, Guns and Roses, κλπ).

Το σχήμα ξεκινάει τις παραστάσεις τo Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και θα παίζει κάθε Σάββατο. Από τον Οκτώβριο και ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ με ώρα έναρξης 22:00μ.μ. θα φιλοξενούνται διάσημοι και αγαπημένοι έλληνες καλλιτέχνες, που θα μας παρουσιάζουν το δικό τους πρόγραμμα. Τα ονόματα και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Μετά το πρόγραμμά τους θα ακολουθεί το μόνιμο σχημα μας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το αγαπημένο μας στέκι στη Φραντζή, έχει ακόμα το μυστικό της παρέας, έχει ακόμα το μυστικό για ένα πετυχημένο live...



Μουσική Επιμέλεια - Ενορχήστρωση: Παναγιώτης Σαρδέλης & Μουσικοί


Παίζουν οι μουσικοί:
Κιθάρες, Φωνή: Κωστής Πυρένης
Πλήκτρα: Θωμάς Πυρομάλλης
Τύμπανα: Πάνος Σαρδέλης
Μπάσο: Βίκτωρας Κουλουμπής
Ούτι-Ακ.Κιθάρα-Λαούτο: Άλκης Δήμος
Βιολί: Δημήτρης Καζάνης
Τρομπόνι-Πνευστά: Χρήστος Σπηλιόπουλος