Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ αποτελείται από εθελοντές, και δραστηριοποιείται τα τελευταία 21 χρόνια στα μικρά και ακριτικά νησιά του Αιγαίου προσφέροντας, σε εθελοντική βάση υπηρεσίες υγείας, παιδείας, πολιτισμού και υποδομών. Με τον τρόπο αυτό συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των νησιών αυτών, προωθώντας ταυτόχρονα τα ιδεώδη του εθελοντισμού, της συμμετοχής και της κοινωνικής προσφοράς.

Κάθε χρόνο μία συντροφιά από φίλους συνταξιδευτές με φουσκωτά σκάφη πλέουν στο Αιγαίο πέλαγος και επισκέπτονται τα μικρά και ακριτικά νησιά στα οποία αφιερώνουν και τη δράση τους, προσφέροντας πλήρεις ιατρικές εξετάσεις, ιατρικό εξοπλισμό, εξοπλισμό στα σχολεία, κατασκευή παιδικών χαρών, γηπέδων, γυμναστηρίων, μονάδων αφαλάτωσης και κάθε τι που μπορεί να αναβαθμίσει τη ζωή των κατοίκων. Η Νατάσα Μποφίλιου ενισχύει, με μία μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο, στις 25 Σεπτεμβρίου 2015, την προσπάθεια αυτή.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, μια από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού, ολοκληρώνει την καλοκαιρινή της  περιοδεία με μία τελευταία μεγάλη συναυλία. Αφού εμφανίστηκε στα μεγαλύτερα θέατρα της Ελλάδας δίνοντας sold out παραστάσεις με ένα φωτεινό καλοκαιρινό πρόγραμμα που υπέγραψαν ο Θέμης Καραμουρατίδης στις ενορχηστρώσεις και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στην επιμέλεια του προγράμματος, επιστρέφει στην Αθήνα και  κλείνει το φετινό καλοκαίρι με ένα συναυλιακό ραντεβού στη Νίκαια, στο Κατράκειο Θέατρο, στο οποίο εμφανίζεται για πρώτη φορά.

Οι live εμφανίσεις αποτελούν πάντα το πιο πιο δυνατό της χαρτί της αγαπημένης ερμηνεύτριας. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου, θα ακούσουμε τα πιο αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας της,   όπως το “σ’ έχω βρει και σε χάνω”, το “εν λευκώ”, το “μέτρημα”. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και τα τραγούδια από τις “Πρώτες Λέξεις”, τη νέα συνεργασία της Νατάσσας με τον Σωκράτη Μάλαμα, το Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου, τραγούδια τα οποία ήδη έχουν αγαπηθεί.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου: το καλλιτεχνικό τρίο Νατάσσα  Μπoφίλιου,  Θέμης Καραμουρατίδης και  Γεράσιμος Ευαγγελάτος στην τελευταία συναυλία του καλοκαιριού  βοηθούν στην παρουσίαση  του σοβαρού έργου της Ομάδας Αιγαίου. Μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσουμε, μια σπουδαία ευκαιρία να ενισχύσουμε όλοι μαζί  και να πληροφορηθούμε για  το σημαντικό έργο αλληλεγγύης που προσφέρουν τα μέλη της Ομάδας αυτής.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Συντελεστές:

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Βιολί - Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής

Σχεδιασμός & χειρισμός φώτων: Αλέξανδρος Προδρόμου
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης, Γιώργος Κατσιάνος
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Φωτογραφίες: Δημήτρης Σκουλός