Λίγες ώρες πριν το cast και η ομάδα παραγωγής του "Shadowhunters" -της τηλεοπτικής, αυτή τη φορά, μεταφοράς των "The Mortal Instruments" της Cassandra Clare- μεταβεί στη Νέα Υόρκη για να παρευρεθεί στο New York Comic-Con αυτό το Σαββατοκύριακο, το ABC αποφάσισε να μας δώσει μία πρώτη γεύση για το τι θα δούμε το 2016, όπου και θα γίνει η πρεμιέρα της σειράς.
Δεν θα αναφερθώ στην υπόθεση, μιας και το έχουμε κάνει πολλές φορές, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως το teaser είναι εντυπωσιακό και πως κλέβει τις εντυπώσεις με τα πλούσια οπτικά και ηχητικά εφέ του, αλλά και με την σκοτεινή διάθεση που το διακατέχει. Σαφέστατα και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να συνηθίσουμε τα νέα πρόσωπα, αλλά θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή.
Και για όσους αναρωτιούνται, στο teaser εμφανίζονται οι χαρακτήρες των Clary Fray (Katherine McNamara),  Jace Wayland (Dominic Sherwood), Isabelle Lightwood (Emeraude Toubia), Alec Lightwood (Matthew Daddario), Simon (Alberto Rosende), ενώ μας χαρίζουν και μια κλεφτή ματιά στον Glee's Harry Shum Jr. ο οποίος και θα ενσαρκώσει τον Magnus Bane.
Παρακολουθήστε, λοιπόν, το teaser και μείνετε συντονισμένοι για νεότερες πληροφορίες...