CAMILLA LACKBERG
Μια γοητευτική παραμυθού
που μας παρασύρει στον μυστηριώδη κόσμο της
Μια βραδιά με τους φανατικούς αναγνώστες
του σουηδέζας συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
σας καλούν σε μια βραδιά αφιερωμένη
στη βασίλισσα της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας
CAMILLA LACKBERG
με αφορμή την πρόσφατη έκδοση
της ένατης περιπέτειας του Πάτρικ και της Ερίκα

την Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015, στις 19:30μ.μ.,
στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
(Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Πέντε αναγνώστες φαν της Camilla
και του πιο αγαπημένου ζευγαριού της αστυνομικής λογοτεχνίας
παρουσιάζουν από πρώτο χέρι τη συγγραφέα και τα βιβλία της.
Στην παρέα μας η Ευάννα Βενάρδου,
δημοσιογράφος και φανατική αναγνώστρια της Camilla,
σχολιάζει και κατευθύνει τη συζήτηση.

Ελάτε να συζητήσουμε για τη σουηδέζα Αγκάθα Κρίστι
που καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες!

Συντονιστείτε στη σελίδα μας στο fb και στο twitter,
καθώς και στη σελίδα της Λέσχης Noir,
για να ενημερώνεστε για εξελίξεις και εκπλήξεις σε σχέση με τη μεγάλη βραδιά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διαβάζετε μετά μανίας Camilla Lackberg; Θέλετε να μοιραστείτε την αναγνωστική σας εμπειρία με άλλους φαν της συγγραφέα, του Πάτρικ και της Ερίκα και της αστυνομικής λογοτεχνίας γενικότερα;
Στείλτε μας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) μαζί με ένα κείμενο 200-300 λέξεων για την Camilla Lackberg και τα βιβλία της (με ελεύθερο θέμα) στο e-mail polychoros@metaixmio.gr και παρουσιάστε εσείς την αγαπημένη σας συγγραφέα. Ποιο βιβλίο της σας αρέσει πιο πολύ και γιατί, πώς βρίσκετε τη σχέση του Πάτρικ και της Ερίκα μέσα στον χρόνο, ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στα βιβλία της κ.λπ.

Κι επειδή θα επιλεγούν μόνο πέντε κείμενα, βιαστείτε! Η προθεσμία υποβολής των κειμένων λήγει την Τετάρτη 04 Νοεμβρίου 2015. Οι τρεις πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή θα κερδίσουν μια υπέροχη κασετίνα με βιβλία της Camilla Lackberg!
Και το μεγάλο δώρο της βραδιάς: όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας θα μπουν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της βραδιάς, και ένας τυχερός θα κερδίσει ολόκληρη τη σειρά των μυστηρίων της Φιελμπάκα!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-3003580 και στο e-mail polychoros@metaixmio.gr.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ CAMILLA LACKBERG ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ
«Αν η Lackberg συνεχίσει να γράφει τόσο πυκνά και τόσο μεστά, σε λίγο καιρό δεν θα λένε ότι είναι η σουηδέζα Αγκάθα Κρίστι, αλλά το αντίστροφο, ότι η Αγκάθα Κρίστι είναι η βρετανίδα Camilla Lackberg».
Washington Post

Η Camilla Lackberg (Καμίλα Λέκμπεργ) γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974 και μεγάλωσε στη Φιελμπάκα, ένα ψαροχώρι, 140 χλμ. περίπου από το Γέτεμποργ. Στη Φιελμπάκα εκτυλίσσονται και όλες οι ιστορίες των βιβλίων της. Σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Γέτεμποργ και εργάστηκε ως οικονομολόγος για μερικά χρόνια στη Στοκχόλμη. Ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής, το οποίο παρακολούθησε στη Στοκχόλμη, στάθηκε η αφορμή για να αλλάξει καριέρα. Σήμερα τα βιβλία της σειράς με πρωταγωνιστές τη συγγραφέα Ερίκα –το alter ego της Καμίλα– και τον αστυνομικό Πάτρικ, φιγουράρουν στις λίστες των μπεστ σέλερ σε όλη την Ευρώπη, έχοντας πουλήσει πάνω από 19.000.000 αντίτυπα. Από τα Χριστούγεννα του 2012 άρχισε να προβάλλεται στη σουηδική τηλεόραση σειρά βασισμένη στα μυστήρια της Φιελμπάκα, ενώ το βιβλίο της Το παιδί από τη Γερμανία μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο. Ζει σε ένα προάστιο της Στοκχόλμης με τα τρία της παιδιά, ενώ αυτό το διάστημα διανύει την τέταρτη εγκυμοσύνη της.
Περισσότερα για την Καμίλα και τα βιβλία της θα βρείτε στους διαδικτυακούς τόπους

Τα δέκα βιβλία με πρωταγωνιστές τον επιθεωρητή Πάτρικ και την αγαπημένη του Ερίκα:

Κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο Χιονοθύελλα με άρωμα πικραμύγδαλου, ένα καθαρά αγκαθακριστικό μυθιστόρημα από τη σουηδή διάδοχό της. Τα βιβλία της κυκλοφορούν και σε e-book (e-pub).
Επισκεφθείτε και το επίσημο site της www.camillalackberg.com, όπου θα βρείτε πολλά βίντεο και συνεντεύξεις της.