The Hunger Games: Mockingjay-Part 2 - The Hunger Games: Επανάσταση-Μέρος ΙΙ
Επιστημονικής φανατασίας
Διάρκεια: 137'

Η περίληψη:
Με το έθνος του Πάνεμ να βρίσκεται σε ολοκληρωτικό πόλεμο, η Katniss ετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση με τον πρόεδρο Snow. Κοντά στους πιστότερους φίλους της, ξεκινάει την αποστολή με την Επαρχία 13 για ένα παράτολμο σχέδιο δολοφονίας του προέδρου της Κάπιταλ, ο οποίος έχει πλέον παθιαστεί με τον αφανισμό της.



Asphalte - Άσφαλτος
Δραμεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στα προάστια του Παρισιού. Ένας ανελκυστήρας που δεν δουλεύει. Τρεις τυχαίες συναντήσεις. Έξι περίεργοι χαρακτήρες, ο καθένας με μία ιστορία. Μπορεί ο Sternkowitz να αφήσει το αναπηρικό του καροτσάκι και να βρει τον έρωτα με μια νοσοκόμα; Μπορεί ο νεαρός Charly να βοηθήσει την πάλαι ποτέ διάσημη ηθοποιό των 1980, Jeanne Meyer, να πάρει ρόλο σε ταινία; Και τι θα απογίνει ο John McKenzie, ένας αστροναύτης που μόλις κατέβηκε από το διάστημα και τον ανέλαβε από κοντά η κυρία Hamida;



Chevalier
Μαύρη κωμωδία
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα σκάφος. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. Το Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.



Bridge of spies - Η γέφυρα των κατασκόπων
Κατασκοπική
Διάρκεια: 135'

Η περίληψη:
Η αληθινή ιστορία του δικηγόρου James Donovan από το Μπρούκλιν, που για λογαριασμό της CIA διαπραγματεύτηκε κρυφά την απελευθέρωση του Francis Gary Powers, ενός αμερικανού πιλότου, του οποίου το κατασκοπευτικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε στον εναέριο χώρο της Ρωσίας, καταμεσής του Ψυχρού Πολέμου, το 1960.



99 homes - 99 σπίτια
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Ο Dennis Nash είναι ένας απελπισμένος εργάτης μιας κατασκευαστικής εταιρείας, ο οποίος χάνει με έξωση το σπίτι του. Για να κερδίσει το σπίτι του για αυτόν και την οικογένεια του, υποκύπτει σε έναν εκβιασμό, σύμφωνα με τον οποίο θα πρέπει να εργαστεί για έναν διεφθαρμένο μεσίτη, τον Rick Carver, του οποίου η δράση τυχαίνει να ευθύνεται και για τον δικό του Γολγοθά.