Την Παρασκευή 06 Νοεμβρίου 2015 στις 22:00μ.μ., το Floral υποδέχεται δυο νέες δυναμικές ελληνικές αγγλόφωνες μπάντες, τους Cadillac Dreamers και τους The Delay που θα μας ταξιδέψουν μουσικά στον χρόνο αλλά και θα μας ξεσηκώσουν για 2:30 ώρες με αγαπημένες pop-rock-funk μουσικές.

Cadillac Dreamers

Οι Cadillac Dreamers είναι ένα ακουστικό σχήμα που κυμαίνεται σε ροκ και ποπ ύφος με πάρα πολλά Live στο ενεργητικό τους σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και όχι μόνο. Πάντα με ανεβαστική διάθεση και μεγάλη αγάπη για τη μουσική!
Η Ράσμι Σούκουλη στη φωνή, ο Σπύρος Γεωργαντάς στη κιθάρα και στη φωνή και ο Σταύρος Καρυδάς στο καχόν και στη φυσαρμόνικα θα μας παρουσιάσουν ένα άκρως διασκεδαστικό Live σε ποπ και ροκ μονοπάτια!

The Delay

Οι Delay, το δυναμικό αγγλόφωνο Alternative Pop-Rock Funk συγκρότημα, μετά από μια εκπληκτική χρονιά  γεμάτη πρώτες διακρίσεις στο αμερικάνικο μουσικό site  Reverbnation, στο αγγλικό μουσικό site Beat100 και με συμμετοχές σε σπουδαία μουσικά φεστιβάλκαι events  (Athens Beer Festival, No Limits Rock Festival, Eυ Ζην Festival, European Music Day, Schoolwave,
River Party, Athens School Festival, Open September Festival κ.α) επανέρχονται για ένα δυνατό Live με κομμάτια από αγαπημένες  μπάντεςόπως Muse, Arctic Monkeys, Kasabian, Red Hot Chili Peppers, Depeche Mode, Beatles, Black Keys κ.α. καθώς και κομμάτια από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά σε παραγωγή του Greggy K. (Matisse / Echo Train).

Τους Delay αποτελούν ο Νίκος Τζιβάκης (κιθάρα, φωνή), ο Γιώργος Καλογερόπουλος (μπάσο, φωνή) και ο Ορφέας Σιέρρας (ντραμς, φωνή).