Ο συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου στο Public Συντάγματος.

Η παρουσίαση θα γίνει από την θεατρική ομάδα "ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ"

Η παρουσίαση του βιβλίου "ΖΗΣΕ ΜΑΙΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 06 Φεβρουαρίου 2016, στις 13:00μ.μ., στο Public Συντάγματος (αίθουσα εκδηλώσεων, 5ος Όροφος).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Οι συγγραφείς Aγγελος Αγγέλου & Έμη Σίνη στον Ευριπίδη.

Φτιάχνουμε την προσωπική μας Βαλίτσα, σφραγίζουμε το Διαβατήριό μας και ταξιδεύουμε σε Ερήμους, σε Ηφαίστεια και σε μυστικούς Βυθούς, σε μια διαδραστική παρουσίαση, για μικρά, αλλά και για μεγάλα παιδιά!

Η παρουσίαση του βιβλίου "ΕΝΑ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΑΞΙΔΙ" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 06 Φεβρουαρίου 2016, στις 12:00μ.μ., στον Ευριπίδη στη Στοά (Ανδρ. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι, τηλ. 210-6800644).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Η συγγραφέας Φραντζέσκα Αλεξοπούλου Πετράκη στο Public - The Mall Athens.

Σας περιμένουμε όλους να μάθουμε τον τρόπο και να ονειρευτούμε μαζί του με μάτια ανοιχτά! 

Η παρουσίαση του βιβλίου ''ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ'' θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 06 Φεβρουαρίου 2016, στις 12:00μ.μ., στο Public - The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι).