The legend of Tarzan - Ο θρύλος του Ταρζάν
Περιπέτεια
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Έχουν περάσει χρόνια από τότε που ο άντρας που ονομάζεται Tarzan άφησε τη ζούγκλα όπου μεγάλωσε και βρέθηκε στο Λονδίνο, με το νέο του όνομα John Clayton III, λόρδος Γκρέιστοκ, πάντα με την αγαπημένη του σύζυγο, Jane Porter, στο πλάι του. Τώρα, προσκαλείται πίσω στο Κονγκό ως εμπορικός αντιπρόσωπος του κοινοβουλίου. Δίχως, όμως, να γνωρίζει ότι γίνεται έτσι πιόνι μια φονικής συνθήκης απληστίας κι εκδίκησης, μελετημένης από τον βέλγο λοχαγό Rom.



La belle saison - Η ομορφότερη εποχή
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Παρίσι, 1971. Η Delphine συναντά την Carole. Η πρώτη, κόρη αγρότη, έχει έρθει στη μεγαλούπολη για να βρει χρήματα και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, μια δικιά της επιχείρηση. Η δεύτερη, σε σχέση, ζει όσα μπορεί από τη φεμινιστική επανάσταση. Η μία τους γνωρίζει ότι της αρέσουν και οι γυναίκες, ενώ η άλλη αγνοεί ότι θα μπορούσε να ζήσει μια τέτοια εμπειρία. Η επαφή τους θα γεννήσει μια σχέση με πάθος, χωρίς να ξέρουν ότι θα «κουτουλίσουν» στον ρεαλισμό.



The purge: Election year - Κάθαρση: Έτος εκλογών
Θρίλερ
Διάρκεια: 105

Η περίληψη:
2017. Δύο χρόνια μετά την επιλογή του να μη σκοτώσει αυτόν που δολοφόνησε τον γιο του, ο πρώην αστυνόμος Leo Barnes έχει προσληφθεί ως επικεφαλής ασφαλείας της γερουσιαστού Charlene Roan, πρώτης στην κούρσα των επερχόμενων προεδρικών εκλογών, λόγω του όρκου της να πάψει για πάντα την «Κάθαρση». Τη νύχτα όπου αυτή η έσχατη Κάθαρση λαμβάνει χώρα, μια προδοσία εκ των έσω της κυβέρνησης εξαναγκάζει τον Barnes και τη Roan να βγουν έξω στους δρόμους και να παλέψουν σκληρά για να επιβιώσουν.



A hologram for the king - Ένα ολόγραμμα για τον βασιλιά
Δραμεντί
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Ένας αμερικανός επιχειρηματίας, ο Alan Clay, βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από τις Η.Π.Α. της οικονομικής ύφεσης, σε μια πόλη της Σαουδικής Αραβίας. Εκεί κάνει την έσχατη προσπάθεια να αποφύγει την πτώχευση, να πληρώσει τα δίδακτρα του κολεγίου της κόρη του και επιτέλους να καταφέρει κάτι το μεγάλο. Αυτό που έχει κατά νου είναι να πουλήσει τη μεγάλη του ιδέα σε κάποιον σεΐχη, τουτέστιν ένα τεράστιο συγκρότημα κτηρίων καταμεσής της ερήμου.



Boomerang - Το μυστικό που έμεινε κρυμμένο
Δραματική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Επιστρέφοντας μαζί με την αδελφή του, την Agathe, στο νησί Νουαρμουτιέ, όπου πέρασαν τα παιδικά τους χρόνια, ο Antoine δεν υποψιαζόταν πόσο θα ξαναγύριζε στη μνήμη του το παρελθόν, σαν ένα μπούμερανγκ. Μυστικά, λόγια ανείπωτα, ψέματα: οι αναμνήσεις από τις διακοπές και κάποια αναπάντητα ερωτήματα ανασύρονται στην επιφάνεια. Κι αν η μυστηριώδης εξαφάνιση της μητέρας του δεν ήταν αυτό που νόμιζε;