Η δραματική σειρά, "Once Upon A Time" του ABC, στο φινάλε της πέμπτης σεζόν αποκάλυψε μια νέα ολόκληρη γη, με ανείπωτες ιστορίες. Έναν κόσμο με πολλούς φανταστικούς λογοτεχνικούς χαρακτήρες, σε αντίθεση με τους συνηθισμένους ήρωες από τα παραμύθια της Disney. Με την φαντασία τους, στην Land of Untold Stories, οι θεατές θα μπορούσαν να βρουν αναφορές στους τρεις σωματοφύλακες, στον Δον Κιχώτη, στα ταξίδια του Γκιούλιβερ καθώς και στις 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα. Επίσης, είναι και το σπίτι του Dr. Jekyll και του Mr. Hyde, που εμφανίζεται ως ο νέος κακός του έκτου κύκλου.

Η πέμπτη σεζόν τελείωσε με τον Mr. Hyde να καταφθάνει στο Storybrook και να αποκαλύπτει ότι έχει φέρει μερικούς νέους φίλους μαζί του. Την ίδια ώρα, η Evil Queen επέστρεψε αναγεννημένη από τις στάχτες της, και είναι αποφασισμένη να κατακτήσει και πάλι όσα της έκλεψαν, με το κακό να παλεύει ενάντια στο καλό για μία ακόμα φορά.

Εκτός από τους συνήθεις ύποπτους, λοιπόν, που κρατάνε τους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα δούμε πολλές νέες προσθήκες στο cast και πιο συγκεκριμένα τους Oded Fehr ωςJafar, Deniz Akdeniz ως Aladdin, Karen David ως Princess Jasmine, Giles Matthey ως Morpheus, Craig Horner ως Κόμης Monte Cristo, Jonny Coyne ως Dr. Arthur Lydgate, Faran Tahir ως Captain Nemo, Tarun Keram ως Emir, Jordyn Ashley Olson ως Oracle και Thomas Gasior στο ρόλο ενός εκ των Σωματοφυλάκων. 

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη γι' αυτήν την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016, με τους παραγωγούς να μας υπόσχονται μεγάλες, παραμυθένιες, γεμάτες περιπέτεια, στιγμές.