Μπορεί να άργησαν στο Netflix, αφού συνήθως ανακοινώνουν την ύπαρξη νέας season για κάθε τους σειρά λίγο πριν να τελειώσει η προηγούμενη, αλλά είναι επίσημο πια πως το "Stranger Things" πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά, κάτι που πιο συγκεκριμένα θα συμβεί μέσα στο 2017.
Αυτή τη φορά τα επεισόδια θα είναι εννέα αντί για οχτώ που ήταν στην πρώτη season, μια αλλαγή που μπορεί να μην είναι τεράστια, αλλά ένα επεισόδιο παραπάνω είναι κάτι. Φυσικά, οι Matt και Ross Duffer θα βρίσκονται στο τιμόνι της παραγωγής αλλά και του σεναρίου, δίνοντας για μια ακόμα φορά τον καλύτερό τους εαυτό, όπως και οι Shawn Levy και Dan Cohen, με τον πρώτο να υπογράφει την σκηνοθεσία.
H supernatural ιστορία που λάτρεψε το κοινό και τίμησε όσο λίγες την ατμόσφαιρα των '80s, θα επιστρέψει με τους Duffer να μην αποκαλύπτουν τίποτα για το μέλλον της Eleven, λέγοντας μόνο πως θα είναι κάπου εκεί παρούσα στην όλη εικόνα.
Οι περισσότεροι ηθοποιοί του αρχικού cast επιστρέφουν και πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στους Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton και Matthew Modine.
Ακριβή ημερομηνία έναρξης της 2ης season δεν έχουμε ακόμα, αλλά μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το τι θα παρακολουθήσετε λίαν συντόμως στους δέκτες σας, μέσα από το πρώτο teaser που ετοίμασε η παραγωγή για όλους εσάς.