"Η νύφη της Κεϋλάνης" της Dinah Jefferies

Η Γκουέντολιν Χούπερ φτάνει νιόπαντρη στην Κεϋλάνη του 1920, γεμάτη όνειρα για μια παραμυθένια ζωή με τον σύζυγό της, ιδιοκτήτη μιας φυτείας τσαγιού. Η νέα της πατρίδα την κατακτά με την ομορφιά της, αλλά ο Λόρενς δεν θυμίζει καθόλου τον άντρα που ερωτεύτηκε στην Αγγλία: είναι απόμακρος, κλεισμένος στον εαυτό του, και λείπει συνεχώς για δουλειές, αφήνοντας τη νεαρή γυναίκα του μόνη της.
Όταν η Γκουέν ανακαλύπτει ένα κιτρινισμένο νυφικό πέπλο σ’ ένα μπαούλο κι έναν μικρό τάφο κρυμμένο στην πυκνή βλάστηση, συνειδητοποιεί ότι ο άντρας της έχει μυστικά για τα οποία εκείνη δεν γνωρίζει τίποτε… Έπειτα η Γκουέν μένει έγκυος, κι όλα δείχνουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο.
Ωστόσο, πάνω στη γέννα, ένα παιχνίδι της μοίρας την αναγκάζει να πάρει μια σκληρή απόφαση: να διαλέξει ανάμεσα στο μητρικό ένστικτο και την αγάπη για τον άντρα της. Και πρέπει να κρατήσει την απόφασή της μυστική από εκείνον, με κάθε τίμημα.
Άραγε, αν ποτέ αποκαλυφθεί η αλήθεια, θα μπορέσει ο Λόρενς να συγχωρέσει την επιλογή της;
Μια συναρπαστική ιστορία έρωτα, προδοσίας και μυστικών σε μια χώρα εξωτικών χρωμάτων και μεθυστικών αρωμάτων για το βάρος της ενοχής και τη λυτρωτική δύναμη της αγάπης.

"Πώς να πουλάτε οτιδήποτε σε οποιονδήποτε" των Joe Girard & Stanley H. Brown

O Τζο Τζιράρντ είναι ένας πραγματικός θρύλος των πωλήσεων, με το όνομά του να αναφέρεται «με χρυσά γράμματα» στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Για τον Τζο, το μυστικό του καλού πωλητή είναι να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του και να δουλεύει σκληρά.
Με απίστευτη ζωντάνια και απλά παραδείγματα ο Τζο θα σας δείξει πώς να «κλείνετε» την πώληση κάθε φορά, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που ο ίδιος έχει τελειοποιήσει κατά τη διάρκεια της ασυναγώνιστης καριέρας του.
Αφού διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα μπορείτε κι εσείς:
• Να κάνετε κάθε πώληση με τέτοιον τρόπο που να σας οδηγήσει σε άλλες 250.
• Να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο σχέδιο δράσης από τις αποτυχημένες πωλήσεις.
• Να μάθετε πώς να μετατρέπετε τον υποψήφιο πελάτη σε αγοραστή.
• Να βοηθάτε κάθε πελάτη να ξεπεράσει τις αναστολές του και να κλείνετε την πώληση.
• Να πουλάτε κάτω του κόστους και να βγάλετε μια περιουσία.
Το βιβλίο αυτό είναι πλέον κλασικό στο είδος του και έχει βοηθήσει εκατομμύρια αναγνώστες να πετύχουν τους στόχους τους.