The last face
Πολεμικό δράμα
Διάρκεια: 132'

Η περίληψη:
Η Wren Petersen είναι διευθύντρια μιας διεθνούς φιλανθρωπικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στη Λιβερία. Η Wren συνάπτει ερωτική σχέση με τον Miguel Leon, έναν πεισματάρη και παρορμητικό γιατρό, αλλά το κοινό τους πάθος για την αξία της ζωής συναντά ένα μεγάλο εμπόδιο: τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί καλύτερα η πολιτική κατάσταση και ανθρωπιστική κρίση που τους περιβάλλει, απόψεις που δημιουργούν μια αξεπέραστη σύγκρουση.



La fille inconnue - Το άγνωστο κορίτσι
Δραματική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Η Jenny, μια νεαρή θεραπεύτρια, αισθάνεται ενοχές επειδή δεν είχε ανοίξει τις πόρτες της για εγχείρηση σε ένα κορίτσι που βρέθηκε νεκρό λίγο μετά. Μαθαίνοντας από την αστυνομία ότι η ταυτότητα της παραμένει άγνωστη, η Jenny αποφασίζει να την ανακαλύψει η ίδια. Κατά την αναζήτηση της, η νεαρή γιατρός γίνεται σταδιακά η μοναδική ελπίδα προς την αλήθεια.



Beauty and the Beast - Η Πεντάμορφη και το Τέρας
Μιούζικαλ
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
Η Belle είναι μια έξυπνη, όμορφη κι ανεξάρτητη κοπέλα που η μοίρα της τη φέρνει αιχμάλωτη από ένα τέρας σε κάστρο. Παρά τους φόβους της, θα γίνει φίλη με το επιτελείο του κάστρου και θα μάθει να κοιτάει πέρα από το τρομακτικό παρουσιαστικό του τέρατος και τον ζωώδη θυμό του, συνειδητοποιώντας ότι μέσα υπάρχει η ευγενική καρδιά και η ψυχή ενός όμορφου πρίγκιπα.



Gleissendes gluck - Παράδοξη ευτυχία
Δραματική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Απεγνωσμένα αιχμάλωτη σε έναν γάμο που καταρρέει, η Helene Brindel χάνει κάθε ελπίδα όταν νιώθει ότι την εγκατάλειψε ακόμα και ο Θεός. Αναζητά τη λύτρωση, και πιστεύει ότι τη βρήκε στο πρόσωπο του αναγνωρισμένου ψυχολόγου Edward E. Gluck. Αλλά ο χαρισματικός γιατρός έχει να πολεμήσει τους δικούς του δαίμονες. Μονάχα όταν αυτός και η Helene έρχονται σε αληθινή επαφή, ανακαλύπτουν ότι οι αντιθέσεις τους είναι που έλκουν τον έναν προς τον άλλον. Διστακτικά στην αρχή, ο ένας κινείται κοντύτερα στον άλλον και βρίσκονται σε έναν κόσμο όπου η αγάπη είναι τόσο μια δοκιμασία, όσο και μια υπόσχεση.



Get out - Τρέξε
Τρόμου
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Τώρα που ο έγχρωμος Chris και η φίλη του, η λευκή Rose, έφτασαν στο σημείο των ραντεβού όπου επιβάλλεται μια γνωριμία με τους γονείς, αυτή τον προσκαλεί για ένα σαββατοκύριακο με τους δικούς της, τη Missy και τον Dean. Αρχικά, ο Chris εκλαμβάνει τη φιλική τους συμπεριφορά ως μια νευρική προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τη διαφυλετική σχέση της κόρης τους, αλλά καθώς το σαββατοκύριακο προχωράει, μια σειρά από ολοένα και πιο πολλές ανακαλύψεις που τον διαταράσσουν, τον οδηγούν σε μια αλήθεια που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.



Patients - Ένα βήμα τη φορά
Δραμεντί
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Το να πλένει, να ντύνει, να συνοδεύει σε βόλτα και να παίζει μπάσκετ είναι κάποια από αυτά που ο Μπεν δεν μπορεί πλέον να κάνει όταν καταφτάνει σε κέντρο φυσιοθεραπείας μετά από σοβαρό ατύχημα. Οι νέοι του φίλοι είναι τετραπληγικοί, παραπληγικοί, ή πάσχουν από κρανιοτραυματισμούς. Για την ακρίβεια, η αφρόκρεμα των ανικάνων. Όλοι μαζί πρέπει να μάθουν να είναι ασθενείς. Θα αντισταθούν, θα καυχηθούν, θα τσακωθούν, θα ξελογιάσουν και θα ξελογιαστούν, αλλά πάνω από όλα θα πρέπει να μάθουν να βρίσκουν τη δύναμη να ζήσουν ξανά.