The Dark Tower - Ο Μαύρος Πύργος
Φαντασίας
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Ο Jake Chambers είναι ένας 11χρονος λάτρης της περιπέτειας που ανακαλύπτει στοιχεία για την ύπαρξη μιας άλλης διάστασης, ονομαστής ως Μέσος Κόσμος. Ακολουθώντας το μυστήριο, βρίσκεται στον Μέσο Κόσμο όπου έρχεται σε επαφή με έναν ιππότη ακρίτα, τον Roland Deschain, που βρίσκεται στην αναζήτηση του Σκοτεινού Πύργου. Αυτός ο πύργος βρίσκεται στον Έσχατο Κόσμο και φτάνει ως τον συνδετικό κρίκο μεταξύ χρόνου και χώρου, κάτι που κάνει τον ιππότη να ελπίζει ότι εκεί θα σώσει τον Μέσο Κόσμο από τον αφανισμό. Αλλά με διάφορα τέρατα και έναν βάναυσο μάγο στο κατόπι τους, το ασύνδετο αυτό δίδυμο ανακαλύπτει γρήγορα ότι η αποστολή τους είναι πιο δύσκολη να πραγματοποιηθεί από αυτό που ήθελαν να πιστεύουν.



Wind river - Στα ίχνη του ανέμου
Θρίλερ
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Ένα φρικαλέο έγκλημα κοριτσιού συνταράσσει έναν παγωμένο καταβολισμό ιθαγενών Αμερικανών στη Γιούτα. Ο δασοφύλακας Cory Lambert θα αναλάβει υπό τη συνοδεία μιας νέας πράκτορος του FBI, την Jane Banner, και μαζί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον αρχηγό αστυνομίας της φυλής, τον Ben Shoyo, ώστε να ενωθούν τα κομμάτια και να βρεθεί η άκρη του νήματος. Όσο πιο βαθιά όμως σκάβουν αυτοί οι τρεις, τόσο οι ζωές τους μπαίνουν σε μεγάλο ρίσκο.



Security - Σε απόσταση ασφαλείας
Δράση
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Ένας βετεράνος των ειδικών δυνάμεων, απελπισμένος να βρει μια δουλειά, αναλαμβάνει την ασφάλεια σε ένα εμπορικό κέντρο μιας υποβαθμισμένης όσο και σκληρής περιοχής της πόλης. Κατά την πρώτη του νύχτα στη δουλειά, ανοίγει την πύλη σε μια απεγνωσμένη νεαρή κοπέλα που έχει δραπετεύσει μετά από επίθεση στην αυτοκινητοπομπή της αστυνομίας που τη μετέφερε να καταθέσει σε μια μεγάλη δίκη. Αλλά στο κατόπι της είναι ο ψυχοπαθής υπεύθυνος της επίθεσης, παρέα με τους ικανούς του μπράβους, οι οποίοι δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα εάν δεν εντοπίσουν και αποτελειώσουν τη μάρτυρα.



Me estas matando Susana - Σουζάνα με σκοτώνεις
Δραμεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ο Eligio, ένας αξιαγάπητος και χαρισματικός ηθοποιός, ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει πως η σύζυγος του, Σουζάνα, τον παράτησε, χωρίς καμιά λέξη ή προειδοποίηση. Η βεβαιότητα του πως τα πράγματα μεταξύ τους ήταν τέλεια καταρρέει, όσο αρχίζει να μιλάει με οποιονδήποτε μπορεί να έχει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται. Μερικούς μήνες μετά, ο Eligio μαθαίνει ότι η Σουζάνα παρακολουθεί ένα εργαστήριο σεναρίου στην Αϊόβα. Αποφασίζει τότε να πουλήσει το αυτοκίνητο του, να αφήσει πίσω του το Μεξικό, και να πάει να τη βρει. Μόλις όμως φτάσει σε αυτή την μεσοδυτική πανεπιστημιακή πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών, συνειδητοποιεί πως είναι σαν ψάρι έξω από τα νερά του. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα μόλις ο κοντούλης και φλύαρος Eligio ανακαλύψει πως η Susana έχει σχέση με έναν ποιητή, τον Slawormir.



Viceroy's house - Το στέμμα των Ινδιών
Ιστορική
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Ο Οίκος των Βίκεροϊ στο Δελχί ήταν η μεγαλεπήβολη έπαυλη από όπου οι Βρετανοί εξουσίαζαν τους Ινδούς. Για έξι μήνες το 1947, ο λόρδος Mountbatten παρέδωσε τον οίκο στον τελευταίο Βίκεροϊ, μια και η Ινδία επέστρεφε στους κατοίκους της. Ο Mountbatten ζούσε στα πάνω διαμερίσματα με τη σύζυγο και την κόρη του. Στα κάτω ζούσαν 5.000 Ινδουιστές, Μουσουλμάνοι και Σιχ υπηρέτες. Καθώς η πολιτική ελίτ ξεκινούσε τη μεγάλη λογομαχία πάνω στην ανεξαρτησία της Ινδίας και τον διαμελισμό της σε κομμάτια, η διαμάχη εξαπλώθηκε και εντός Οίκου. Σε αυτή τη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή, στην οποία χρειάζονταν κατανόηση, μια καταστροφική απόφαση πάρθηκε και η οποία ακόμα και σήμερα συνεχίζει να συνταράσσει τον κόσμο.



Iris - Ίρις
Μυστηρίου
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Ο πλούσιος και ισχυρός τραπεζιτικός Antoine Doriot βρίσκεται σε γεύμα με την όμορφη σύζυγο του, την Iris, η οποία εξαφανίζεται μυστηριωδώς όταν αυτός πληρώνει τον λογαριασμό. Αυτό που θα λάβει είναι η απαίτηση για ακριβά λύτρα, και με τις υποδείξεις της ντετέκτιβ Nathalie Vasseur, κινείται προς έναν σιδηροδρομικό σταθμό για να αφήσει τα χρήματα. Αλλά η Iris δεν είναι εκεί. Αυτός που γίνεται ο βασικός ύποπτος, είναι ένας μηχανικός με το όνομα Max, αλλά τίποτα δεν τον συνδέει απτά με την υπόθεση, ενώ η αλήθεια βρίσκεται κάτω από τα μάτια τους.