Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Τζένης Κουτσοδημητροπούλου


το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017, στις 11.00π.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Από τη Μεγάλη των Τεράτων Σχολή αποφοιτούν μόνο τέρατα σωστά. Τέρατα φοβερά και πέρα για πέρα αληθινά. Τι γίνεται, όμως, όταν υπάρχει ένας μαθητής που είναι καλοσυνάτος και ευγενής; Τότε τον περικυκλώνουν οι εκπαιδευτές και τον απειλούν: Ή γίνεσαι τέρας φοβερό ή παίρνεις πόδι από ’δω! Μικροί και μεγάλοι μαζί με το πιο χαριτωμένο τερατάκι, τον Σίμο, και τη συγγραφέα Τζένη Κουτσοδημητροπούλου θα μάθουν τη συνέχεια της ιστορίας, θα παίξουν και θα φτιάξουν χαμόγελα πλατιά και τέρατα παράξενα και χρωματιστά.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Για παιδιά από 4 ετών

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr
___________________________________________________________________________________


Το ΛΕΞΙΚΟΠΩΛΕΙΟ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Αργυρώς Πιπίνη


το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Στασίνου 13, Παγκράτι).

Τα παραμύθια, τελικά, λένε πάντα την αλήθεια. Το θαύμα της αγάπης! Έτσι δε λένε τα ποιήματα και τα παραμύθια; Της αγάπης που σου χαρίζει δώρα πολλά και σου γιατρεύει το σώμα και την ψυχή. Αυτή είναι η ιστορία της Βιολέτας και του Ρακμάν. Ελάτε να την ακούσετε, να μαγειρέψουμε καρδούλες και να στείλουμε μηνύματα στους αγαπημένους μας. Στην παρέα μας θα είναι η συγγραφέας του βιβλίου Αργυρώ Πιπίνη.
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο-καφέ BOOKTALKS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία της νέας σειράς «Πίκο και Λόλα» της Λίνας Σωτηροπούλου


την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Αρτέμιδος 47 και Αγ. Αλεξάνδρου 58, Π. Φάληρο).

Ο Πίκο και η Λόλα είναι δυο φίλοι κολλητοί, πάρτι ετοιμάζουν, κανονίζουν εκδρομή, όνειρα κάνουν συνεχώς, περνάνε ωραία. Γι' αυτό ελάτε κι εσείς μαζί παρέα και μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας ένα χαμόγελο και την καλή τη διάθεσή σας.

Η συγγραφέας Λίνα Σωτηροπούλου θα είναι εκεί, για να μας αφηγηθεί τις περιπέτειες του Πίκο και της Λόλας. Ελάτε και εσείς να τους γνωρίσετε, να μοιραστούμε τα όνειρά τους και να κάνουμε σχέδια μαζί τους!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 3 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ