To Max Stores Ηλιούπολης και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε γιορτινή εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά

και

το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017, στις 12:30μ.μ., στο MAX STORES Ηλιούπολης (Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 23).

Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη με τη βοήθεια ζωντανής μουσικής και μουσικών εφέ θα αφηγηθεί τα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά στα παιδιά. Θα παίξουν με τους ήρωες των βιβλίων και τα παιδιά γυρνώντας στο σπίτι θα κρεμάσουν στο δικό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο τα στολίδια που έφτιαξαν και θα θυμούνται το ονειροπόλο και τολμηρό ποντικάκι αλλά και τον μικρό παραπονιάρη Τάκη!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 4 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο MONOGRAM και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Τζένης Κουτσοδημητροπούλου


το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017, στις 12:30μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Υμηττού 17, Χολαργός).

Από τη Μεγάλη των Τεράτων Σχολή αποφοιτούν μόνο τέρατα σωστά. Τέρατα φοβερά και πέρα για πέρα αληθινά. Τι γίνεται, όμως, όταν υπάρχει ένας μαθητής που είναι καλοσυνάτος και ευγενής; Τότε τον περικυκλώνουν οι εκπαιδευτές και τον απειλούν: Ή γίνεσαι τέρας φοβερό ή παίρνεις πόδι από 'δω! Μικροί και μεγάλοι μαζί με το πιο χαριτωμένο τερατάκι, τον Σίμο, και τη συγγραφέα Τζένη Κουτσοδημητροπούλου θα μάθουν τη συνέχεια της ιστορίας, θα παίξουν και θα φτιάξουν χαμόγελα πλατιά και τέρατα παράξενα και χρωματιστά.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Για παιδιά από 4 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


To MY NEW BABY AVENUE και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία της σειράς «Ο μικρός δράκος Καρύδας» του Ίνγκο Ζίγκνερ το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017, στις 12:30μ.μ., στο MY NEW BABY AVENUE, τον Πολυχώρο όπου διοργανώνονται παιδικές δραστηριότητες, στο εμπορικό κέντρο Avenue (Λ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι).

Αν είσαι γενναίος και σου αρέσει η περιπέτεια, έλα να ζήσουμε μαζί μερικές από τις παράξενες περιπέτειες του δράκου Καρύδα. Τι συνέβη στην εκδρομή του κυρίου Μπρόκολου στη χώρα των φυτών; Ποιος είναι ο Μπόμπι από τον πλανήτη Λευκαρίτη; Πώς αναγνωρίζει κανείς ένα παπιολούλουδο; Τι είναι το γνωσόφωνο;

O ηθοποιός-εμψυχωτής Χρήστος Χριστόπουλος και η ομάδα «Δον Κιχώτες» σε περιμένουν. Βάλε άνετα ρούχα, χοντρές κάλτσες, φόρα την καλύτερή σου διάθεση και έλα να φτάσουμε από το σχολείο του δράκου Καρύδα έως το διάστημα!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!

Για παιδιά από 5 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Ο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη


το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017, στις 12.00μ.μ., στον ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΝΟ (Μητροπόλεως 73, Θεσσαλονίκη).

Τολμάς να γίνεις πράκτορας του πλανήτη και να αναλάβεις μια άκρως απόρρητη αποστολή για να σώσεις τον κόσμο; Αν όχι, ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, απομακρύνσου σιγά σιγά και άρχισε να σφυρίζεις αδιάφορα. Αν είσαι τολμηρός, έλα να εξιχνιάσουμε μαζί μυστηριώδεις υποθέσεις σε μια μυστική συνάντηση εκπαιδευόμενων πρακτόρων, όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

Για παιδιά από 7 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο του Δημήτρη Μπογδάνου


το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017, στις 12.00μ.μ., στο Hypermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Μακεδονία (Εμπορική Στοά, Τομπάζη 15, Πυλαία), στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Μπογδάνος αφηγείται ένα ανατρεπτικό παραμύθι με πολλά πρόβατα, έναν λύκο και έναν υπναρά βοσκό...

Σας περιμένουμε όλους και όλες!

Για παιδιά από 5 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ