1968
Ιστορική
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
04 Απριλίου 1968. Το φωταγωγημένο Καλλιμάρμαρο βουίζει με χιλιάδες κόσμο και η περιγραφή του Βασίλη Γεωργίου αναμεταδίδεται μέσα από εκατομμύρια τρανζιστοράκια. Ο αγώνας ΑΕΚ-Σλάβια Πράγας αρχίζει. Μια ερωτευμένη κοπέλα κάνει πρόβα νυφικού μπροστά στον καθρέφτη της, ενώ ο μελλοντικός γαμπρός βρίσκεται σε απόγνωση κάθε φορά που η ελληνική ομάδα σκοράρει. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων θυμάται την πατρίδα που άφησε πίσω. Ένας νεαρός κομμουνιστής κρατούμενος πανηγυρίζει με κάθε πόντο και ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ γίνεται εξομολογητήριο παλιών και πρόσφατων τραυμάτων. Χρόνια πριν από αυτή τη βραδιά, τρεις Πολίτες αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα αθλητικό σωματείο για να πουν την ιστορία τους. Μέχρι το τέλος της βραδιάς, η ιστορία της Ελλάδας θα αλλάξει για πάντα. Μέχρι το τέλος του 1968, η ιστορία του κόσμου θα αλλάξει για πάντα.



Maze Runner: The death cure - Ο Λαβύρινθος: Η τελική δοκιμασία
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 142'

Η περίληψη:
Ο Thomas πρέπει να οδηγήσει την ομάδα των Γκλέιντερς που έχουν αποδράσει, στην τελευταία και πιο επικίνδυνη αποστολή τους μέχρι τώρα. Για να σώσουν τους φίλους τους, θα πρέπει να καταφέρουν να μπουν στη θρυλική Τελευταία Πόλη, έναν λαβύρινθο ελεγχόμενο από τη WKCD, που ίσως αποδειχτεί ο πιο θανάσιμος λαβύρινθος από όλους. Όποιος καταφέρει να βγει ζωντανός, θα πάρει απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχαν οι Γκλέιντερς από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στον λαβύρινθο.



I, Tonya - Εγώ, η Τόνια
Βιογραφική
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Η Tonya Harding ήταν η πρώτη αμερικανίδα αθλήτρια του πατινάζ που πέτυχε το τριπλό άξελ, παρόλα αυτά, η κληρονομιά της δεν αναγνωρίστηκε από την ομοσπονδία της, μετά από την άτιμη επίθεση στην συναθλήτρια κι ανταγωνίστρια της στην Ολυμπιάδα, Nancy Kerrigan. Και πώς θα γινόταν αλλιώς, όταν με τη βοήθεια του πρώην συζύγου της, Jeff Gillooly, εκτέλεσαν το πλέον ειδεχθές σχέδιο κατά τους εθνικούς τους αγώνες το 1994.



The disaster artist
Δραμεντί
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Ο εκκεντρικός Tommy Wiseau δεν έχει καμία εμπειρία από συγγραφή, αλλά ξεκινάει να ζήσει το όνειρο του γράφοντας το σενάριο για το "The Room", το οποίο θέλει να σκηνοθετήσει ο ίδιος, μην έχοντας φυσικά εμπειρία ούτε από σκηνοθεσία. Σύμμαχος του είναι ο Greg Sestero, ένας μάλλον αποτυχημένος ηθοποιός που θα τον βοηθήσει και στην παραγωγή. Το σενάριο θέλει έναν άντρα, τον Johnny, να υποφέρει επειδή η μνηστή του τον απατάει με τον καλύτερο του φίλο.



Lerd - Ένας ακέραιος άνθρωπος
Δραματική
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Ο 35χρονος Reza, έχοντας απομακρύνει τον εαυτό του από τον βάλτο της αστικής ζωής, ζει μια ήρεμη ζωή με τη γυναίκα και τον μοναχογιό του, κάπου σε ένα απόμακρο χωριό στο Βόρειο Ιράν. Περνάει τις ημέρες του εκτρέφοντας χρυσόψαρα. Κάπου πιο δίπλα, μια ιδιωτική εταιρία με στενές επαφές με την κυβέρνηση και τις τοπικές αρχές έχει πάρει τον έλεγχο σε οτιδήποτε κινείται στην περιοχή. Οι πάμπλουτοι μέτοχοι της έχουν πιέσει τους χωρικούς και τους μικροϊδιοκτήτες να ερειπώσουν το βιός τους, τις αγροικίες και τα σπίτια τους, για το συμφέρον της εταιρίας. Έτσι και υπό αυτή την πίεση, πολλοί χωρικοί έχουν γίνει σύνδεσμοι σε αυτό τον ευρύ κύκλο διαφθοράς.



Tom of Finland
Βιογραφική
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ο Touko Laaksonen επιστρέφει από τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο στο ζοφερό και ηθικοπλαστικό σπίτι του στη Φινλανδία, εκεί όπου η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη. Για να ψυχαγωγήσει τον εαυτό και τους φίλους του, ξεκινάει να φτιάχνει σκίτσα περήφανων γκέι αντρών. Τα σκίτσα αυτά κρίνονται επικίνδυνα για τη χώρα του, έτσι ο Touko τα καταχωνιάζει. Τα κρύβει ακόμα κι από την αδελφή του, την Kaija, παρότι είναι ενωμένα αδέλφια. Εργαζόμενος σε διαφημιστική εταιρία, ερωτεύεται με τον «κίνδυνο», τον Nipa, αλλά καταφέρνουν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους. Η Nipa ενθαρρύνει τον Τούκο να φανερώσει τη δουλειά του, και αυτές οι ζωγραφιές καταλήγουν να τον φτάσουν ως το Λος Άντζελες μέσω Βερολίνου. Εκεί θα βρει ένα δικό του κοινό που εκτιμά την τέχνη του και θα γίνει έναυσμα για μια ολόκληρη επανάσταση υπό το όνομα «Τομ της Φινλανδίας».