Όπου κι αν σε βρει φέτος το καλοκαίρι, πάρε μαζί σου ένα pocket και δεν θα χάσεις. Τα pocket κρύβουν πάντα εκπλήξεις και δώρα, γι’ αυτό σε προ(σ)καλούμε να διαβάσεις πέντε αυτό το καλοκαίρι και να κερδίσεις μια μοναδική τριήμερη κρουαζιέρα δύο ατόμων στους πιο ειδυλλιακούς προορισμούς του Αιγαίου, αλλά και άλλα πλούσια δώρα.

Τι είναι τα pocket;
Τα βιβλία τσέπης είναι για όλους και μας ακολουθούν παντού!
Η σειρά ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ pocket αποτελείται από αγαπημένα βιβλία γνωστών συγγραφέων –έργα ελληνικής και μεταφρασμένης λογοτεχνίας, κλασικά που άφησαν εποχή και άντεξαν στον χρόνο, συναρπαστικές αστυνομικές περιπέτειες, συγκλονιστικές βιογραφίες και μαρτυρίες– που επανακυκλοφορούν σε μικρό, βολικό σχήμα, με πολύ χαμηλή τιμή.
Μια σειρά γεμάτη βιβλία που δεν προορίζονται για το ράφι, αλλά μπορούν να μας ακολουθήσουν παντού: στην πόλη, στον δρόμο, στο τρένο, στο μετρό, στο αεροπλάνο, στο πλοίο, στην παραλία, στην εξοχή.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Μαραθώνιος Ανάγνωσης Pocket
Αν σου αρέσει το διάβασμα όπου κι αν είσαι, αν θέλεις οι ήρωες των μεγαλύτερων μπεστ σέλερ να σε ακολουθούν παντού, αν δεν έχεις αρκετό χώρο στη βαλίτσα για βιβλία, τότε σίγουρα θα σου αρέσουν τα pocket των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ! Φέτος, το καλοκαίρι σε προσκαλούμε να λάβεις μέρος στον Μαραθώνιο Ανάγνωσης Pocket έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2018, διαβάζοντας πέντε, όποια εσύ θέλεις, από τις παρακάτω κατηγορίες, για να κερδίσεις μια κρουαζιέρα και πολλά pocket για να συμπληρώσεις τη «μικρή» βιβλιοθήκη σου. Φτιάξε λοιπόν τη δική σου τυχερή πεντάδα, χαλάρωσε και ξεκίνα το διάβασμα.


2. Ο θηριοδαμαστής της Camilla Lackberg
3. Αιχμηρά αντικείμενα της Gillian Flynn
4. NYPD RED 1: Φόνοι στο Μανχάταν των James Patterson και Marshall Karp


1. Οι θάλασσες του Νότου του Manuel Vazquez Montalban
2. Άγιος ή αμαρτωλός; του Ian Rankin
4. Παιχνίδι με τη φωτιά των James Patterson και Michael Ledwidge


1. Άγνωστη χώρα (Οι μεσημβρινοί της ζωής) της Μαίρης Κόντζογλου
2. Πανδαιμόνιο του Κώστα Ακρίβου
3. Η συμφωνία των ονείρων του Νίκου Θέμελη
4. Στην καρδιά της Κούβας του Pedro Juan Gutiérrez


1. Απόψε δεν έχουμε φίλους της Σοφίας Νικολαΐδου
2. Το ξέφωτο της Τατιάνας Αβέρωφ
3. Τα Παλιά Ασήμια της Μαίρης Κόντζογλου
4. Κύματα του Βοσπόρου της Μαίρης Μαγουλά


1. Το νησί των πιγκουίνων του Ανατόλ Φρανς
2. Πέρα από την Αφρική της Κάρεν Μπλίξεν
3. To πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι του Όσκαρ Ουάιλντ
4. Το άλικο γράμμα του Ναθάνιελ Χόθορν
5. Η κυρία Νταλογουέι της Βιρτζίνια Γουλφ

Περισσότερα για κάθε βιβλίο θα βρεις πατώντας σε κάθε τίτλο. Αν δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, σου προτείνουμε να κάνεις το κουίζ μας, για να δεις ποια pocket σου ταιριάζουν (βρείτε το στην ιστοσελίδα μας).

Πώς θα πάρεις μέρος
Για να λάβεις μέρος στον Μαραθώνιο Ανάγνωσης Pocket, πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις ΕΔΩ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2018. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαραθωνίου (το αργότερο έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2018). Κάποιος δηλαδή μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχει τον Ιούνιο, με την έναρξη του Μαραθωνίου, και να δρομολογήσει την ανάγνωση των βιβλίων σε τρεις μήνες, ενώ κάποιος άλλος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή τον Αύγουστο και να διαβάσει τα βιβλία αργότερα!

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαβάσουν πέντε βιβλία (pocket) της επιλογής τους, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή θα λάβουν στα τέλη Σεπτεμβρίου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τον σύνδεσμο μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας όπου εκεί θα βρουν μία ερώτηση για το καθένα από τα παραπάνω pocket. Εάν έχεις ολοκληρώσει τον Μαραθώνιο, έχεις δηλαδή διαβάσει πέντε pocket, και θέλεις να μπεις στην κλήρωση για τα δώρα, θα πρέπει να γράψεις τις απαντήσεις σου για τα αντίστοιχα βιβλία που έχεις διαβάσει σε αυτή την πλατφόρμα το αργότερο μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2018.
Εφόσον έχεις ολοκληρώσει την παραπάνω διαδικασία και έχεις απαντήσει σωστά στις πέντε ερωτήσεις, μπαίνεις αυτομάτως στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου 2018 και θα αναδείξει τους υπερτυχερούς.

Τι κερδίζεις
Από την κλήρωση θα προκύψουν τρεις νικητές:

1. Ο/Η πρώτος/η σούπερ νικητής/τρια κερδίζει μια μοναδική τριήμερη κρουαζιέρα για δύο άτομα στους πιο ειδυλλιακούς προορισμούς του Αιγαίου: στη Μύκονο, τη Σάμο, την Έφεσο, την Πάτμο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη (δείτε παρακάτω λεπτομέρειες).
2. Ο/Η δεύτερος/η νικητής/τρια κερδίζει τα pocket μιας ολόκληρης κατηγορίας που εκείνος/η θα επιλέξει (π.χ. τα pocket της αστυνομικής ή της ελληνικής ή της ξένης λογοτεχνίας κ.λπ.).
3. Πέντε ακόμα τυχεροί/ές θα κερδίσουν από δέκα (10) pocket που εκείνοι/ες θα επιλέξουν.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ: Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ


Η κρουαζιέρα είναι μια ευγενική προσφορά της Celestyal Cruises, της μοναδικής εταιρείας που διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, και προσφέρει στους επιβάτες αυθεντικές εμπειρίες τόσο κατά την περιήγησή τους στους προορισμούς όσο και κατά τη διάρκεια που βρίσκονται εν πλω και απολαμβάνουν τη ζεστή φιλοξενία της εταιρείας.
Η κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» είναι μια κλασική εμπειρία ανακάλυψης για όσους έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με την ελληνική ομορφιά. Επιβιβαστείτε σε ένα ταξίδι ζωής, καθώς πλέετε πάνω σε σμαραγδένια νερά και παρακολουθήστε εικόνες που μοιάζουν με καρτ ποστάλ να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας. Ανεμόμυλοι, εντυπωσιακά βράχια και θρυλικοί αρχαιολογικοί χώροι σάς υποδέχονται σε κάθε στάση της κρουαζιέρας, προσκαλώντας σας να εξερευνήσετε συγκλονιστικά νησιά και όλη την κρυμμένη τους χάρη.

Η τριήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο για δύο άτομα, με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά είτε στις 02 είτε στις 09 Νοεμβρίου 2018, κατόπιν διαθεσιμότητας, περιλαμβάνει διαμονή σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα, πλήρη διατροφή, απεριόριστη κατανάλωση μη αλκοολούχων & αλκοολούχων ποτών, εκδρομή στην Έφεσο, τα λιμενικά τέλη και τα έξοδα παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου, το πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο κρουαζιερόπλοιο. Στο δώρο δεν περιλαμβάνονται οι προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης πέραν της Εφέσου.