47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας
από τις 31 Αυγούστου έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018
και στις εκδηλώσεις μας.
Ελάτε να γνωριστούμε και βγείτε κερδισμένοι!

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΙΟ, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Βιβλίου, που ανοίγει τις πύλες του αύριο 31 Αυγούστου, και σας περιμένουν στο περίπτερό τους (αρ. 29-31-33), στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου. Ελάτε να σας χαρίσουμε ένα βιβλίο (η προσφορά ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων), να ξεφυλλίσετε τα βιβλία μας (λογοτεχνικά, παιδικά, εκπαιδευτικά, δοκίμια, βιβλία τσέπης), να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις μας και να ανακαλύψετε τις υπόλοιπες δράσεις μας, αλλά και να σας προμηθεύσουμε με πλούσιο ενημερωτικό υλικό. Ζητήστε τους καινούργιους μας καταλόγους για να ενημερωθείτε για νέες και παλιότερες εκδόσεις.

Συναντήστε και γνωρίστε από κοντά συγγραφείς στο περίπτερό μας.

Την Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου, η Χρύσα Σπυροπούλου υπογράφει το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο Ταραγμένα νερά, ένα απολαυστικό αστυνομικό στα χνάρια της Αγκάθα Κρίστι, με φόντο τα ήσυχα νερά της λίμνης Δοϊράνης, στο ομιχλώδες τοπίο της Βόρειας Ελλάδας.




Την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου, ο Γρηγόρης Αζαριάδης υπογράφει το νέο του μυθιστόρημα Σκοτεινός λαβύρινθος, ένα νουάρ αστυνομικό που ξετυλίγεται σαν πορεία σε λαβύρινθο φωτογραφίζοντας μια διαφορετική όψη του υποκόσμου.





Από τις 20:30μ.μ. έως τις 22.00μ.μ.

Το κεντρικό αφιέρωμα του φετινού Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου είναι «Μελοποιημένη Ποίηση». Σας περιμένουμε στις δύο σχετικές εκδηλώσεις μας που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο εκδηλώσεων του Φεστιβάλ:

Την Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου, στις 20.30μ.μ., σας καλούμε σε μια εκδήλωση μουσικής και λόγου στη μνήμη του ποιητή, στιχουργού και πεζογράφου Μάνου Ελευθερίου. Φίλοι και συνεργάτες μιλούν για τη ζωή και το έργο του αξέχαστου δημιουργού, ηθοποιοί διαβάζουν αποσπάσματα από το έργο του, ενώ τραγουδιστές ερμηνεύουν αγαπημένους του στίχους με τη συνοδεία μουσικής. Η βραδιά συνδιοργανώνεται από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και την Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.


Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στις 20.30μ.μ., η γνωστή ερμηνεύτρια Μαρίζα Κωχ μας περιμένει στην παρουσίαση του βιβλίου της Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης, σε ένα ταξίδι στον χρόνο, στις μνήμες και τα παιδικά της χρόνια στο νησί. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.




Για τους μικρούς μας φίλους

Ο μικρός δράκος Καρύδας περιμένει όλα τα παιδιά για να ζήσουν παρέα διασκεδαστικές περιπέτειες που θα τα οδηγήσουν στα πιο απίθανα μέρη και τις πιο συναρπαστικές εποχές το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στις 19.30μ.μ. Εμψυχώνει ο ηθοποιός Χρήστος Χριστόπουλος.







Η συγγραφέας Λίνα Σωτηροπούλου παίρνει αγκαζέ τους καλύτερους κολλητούς, τον Πίκο και τη Λόλα, και περιμένει όλα τα παιδιά σε μια βόλτα στον πολύχρωμο κόσμο τους, την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου, στις 18.30μ.μ.





Στο περίπτερο εκδηλώσεων του Φεστιβάλ:
Η Άλκη Ζέη μέσω της κάμερας του Bookia μάς καλεί στο 47ο Φεστιβάλ Βιβλίου
και μιλάει για τη σημασία της ανάγνωσης στην παιδική ηλικία.

Ώρες λειτουργίας του Φεστιβάλ
Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00μ.μ. - 22:30μ.μ.
Παρασκευή και Σάββατο: 18:00μ.μ. - 23:00μ.μ.
Κυριακή: 10:30π.μ. - 15:00μ.μ. και 18:00μ.μ. - 22:30μ.μ.

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη γιορτή του βιβλίου.
Μια ωραία φθινοπωρινή βόλτα για όλη την οκογένεια.
Ελάτε να γνωριστούμε!