Έπειτα από μήνες που οι φήμες οργίαζαν και πολλά ειπώθηκαν, το reboot της σειράς "Charmed", γνωστή στα ελληνικά ως "Μάγισσες", επιβεβαιώθηκε πια και επίσημα. Η σειρά θα επιστρέψει μεν, αλλά αρκετά διαφορετική απ' όσο τη γνωρίζουμε δε, με αρκετά νέα πρόσωπα να προστίθενται στη γνωστή ιστορία 3 αδελφών που έχουν μαγικές δυνάμεις. Oι νέες ηρωίδες της σειράς θα είναι η Μέισι, η Μελ και η Μάντισον. Τα τρία κορίτσια θα πλαισιώνουν και 3 άντρες, οι οποίοι θα σταθούν στο πλευρό τους όσο αυτές θ' αντιμετωπίζουν δαιμονικά πλάσματα. Αυτοί θα είναι ο Χάρι, ο λευκός φύλακας των κοριτσιών, ο Γκάλβιν, το αγόρι της Μέισι, και ο Μπράιαν, ο μοναχικός κι ευαίσθητος φίλος της Μάντισον.

Ο ρόλος του Γκάλβιν ανατέθηκε ήδη στον Ser'Darius Blain, γνωστός από την πρόσφατη συμμετοχή του στην ταινία "Jumanji: Welcome to the Jungle". Ο ρόλος του θα είναι βασικός στην ιστορία, καθώς θα είναι ένας σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ και το αντικείμενο του πόθου της Μέισι. Ο Γκάλβιν, μάλιστα, περιγράφεται ως "το ιδανικό αγόρι" καθώς θα είναι "αστείος, γλυκός και σε επαφή με το συναίσθημά του". Τα ονόματα των 3 ηθοποιών που θα υποδυθούν τις Μάγισσες αναμένονται να ανακοινωθούν.

Σύμφωνα με το κανάλι CW, η ζωή των 3 μαγισσών τοποθετείται σε μία πανεπιστημιούπολη και η ιστορία είναι προσαρμοσμένη στο σήμερα. Το reboot αναμένεται πιο κωμικό και δυναμικό, η μία από τις αδελφές θα είναι λεσβία στην συγκεκριμένη εκδοχή, ενώ έχει αναφερθεί πως η σειρά θα έχει πιο έντονα στοιχεία φεμινισμού. Αυτές οι αλλαγές των Jessica O'Toole και της Amy Rardin έχουν διχάσει το κοινό, ενώ η Shannen Maria Doherty, που όλοι θυμόμαστε ως Πρου στην αυθεντική εκδοχή της σειράς στα 90's, έχει ήδη ενστάσεις για τη νέα αυτή οπτική της ιστορίας.