Che: Part two - Τσε: Ο επαναστάτης
Βιογραφική
Διάρκεια: 135'

Η περίληψη:
Μετά την επανάσταση, ο Che βρίσκεται στο απόγειο της φήμης του και της εξουσίας του. Τότε εξαφανίζεται, επιστρέφοντας μυστικά στην Βολιβία όπου οργανώνει μία μικρή ομάδα από κουβανούς συντρόφους προκειμένου να αρχίσει την μεγάλη Επανάσταση της Λατινικής Αμερικής.



Sweet country - Γλυκιά πατρίδα
Γουέστερν
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
1929, σε απομονωμένη περιοχή της Βόρειας Αυστραλίας. Ο Sam είναι ένας αβοριγίνος μεσήλικας τσοπάνης που εργάζεται για έναν ευγενικό ιεροκήρυκα, τον Fred Smith. Ο Harry March, επιστρέφοντας από το Δυτικό Μέτωπο, τοποθετείται ως νέος υπεύθυνος εκεί, και ο Sam με τη σύζυγο του στέλνονται να βοηθήσουν στην ανακαίνιση του φυλάκιού του. Αλλά ο Harry αποκαλύπτεται ότι είναι ένας δύστροπος και πικρόχολος άντρας, και η σχέση του με τον Sam γρήγορα κλιμακώνεται αρνητικά. Αυτό έχει συνέπεια μια βίαιη ανταλλαγή πυροβολισμών, όπου ο Sam σκοτώνει τον Harry προσπαθώντας να σώσει τη ζωή του. Έτσι, ο άτυχος Αβοριγίνος γίνεται ένας καταζητούμενος εγκληματίας για τον φόνο ενός λευκού, και εξαναγκάζεται να διαφύγει μαζί με την έγκυο γυναίκα του στην άγρια απομόνωση.



Drei zinnen - Στις τρεις κορυφές
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Ο Aaron προσκαλεί τη σύντροφό του, Lea, και τον οκτάχρονο γιο της, Tristan, σε μια εκδρομή στο βουνό. Ένα ειδυλλιακό τοπίο έτοιμο να φιλοξενήσει την αφετηρία μιας καινούριας ζωής, σύντομα μετατρέπεται στο τερέν ενός σκληρού ανταγωνισμού, καθώς οι τρεις τους παλεύουν για μια θέση στη νέα οικογένεια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η εμμονή του Aaron να κερδίσει την αποδοχή του μικρού αγοριού πυροδοτεί εντάσεις και ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι εξουσίας, το οποίο σύντομα ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.



Brillantissime - Ωραίο μου διαζύγιο
Κωμωδία
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η Angela μοιάζει να ζει μια ονειρεμένη ζωή στη Νίκαια σε ένα όμορφο διαμέρισμα με τον αγαπημένο της σύζυγο και την έφηβη κόρη της. Την παραμονή των Χριστουγέννων όμως όλα μοιάζουν να καταρρέουν, όταν ο σύζυγός της ξαφνικά την εγκαταλείπει. Τότε η Angela αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της. Ένα πραγματικό στοίχημα, καθώς θα πρέπει να το κατορθώσει σε πείσμα της νευρωτικής κολλητής της, της τυρρανικής μητέρας της και του ψυχιάτρου της με τις πειραματικές μεθόδους θεραπείας. Η αισιόδοξη Angela ανανεώνει την προβληματική σχέση με την έφηβη κόρη της και ανοίγει τα φτερά της στη νέα ζωή ως ελεύθερη γυναίκα πια, γεμάτη όρεξη για καινούργιες περιπέτειες. Η νέα ζωή της δείχνει να έχει πολλές υποσχέσεις πια. Αλλά και πολλές ανατροπές...



The equalizer 2
Δράσης
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Ο Robert McCall απονέμει δικαιοσύνη στο πλευρό των καταπιεσμένων και αδύναμων. Πόσο μακριά θα φτάσει όμως για κάποιον που αγαπάει;



The spy who dumped me - Ο κατάσκοπος που με παράτησε
Κωμική περιπέτεια
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Η Audrey και η Morgan είναι δύο 30άρες κολλητές φίλες που ζουν στο Los Angeles και τελείως απρόσμενα βρίσκονται μπλεγμένες σε μία διεθνή συνωμοσία όταν ο πρώην φίλος της Audrey εμφανίζεται στο διαμέρισμα τους με μία ομάδα αδίστακτων εκτελεστών να τον ακολουθεί. Εκπλήσσοντας ακόμα και τους ίδιους τους τους εαυτούς οι δύο κοπέλες ορμούν στην δράση καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να σώσουν τον κόσμο ενώ τις αναζητούν στην Ευρώπη διάφοροι εκτελεστές αλλά και ένας γοητευτικός αλλά ύποπτος Άγγλος πράκτορας.



The predator - Κυνηγός
Περιπέτεια
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι επιστρέφει στο σπίτι του μέσα από την εκρηκτική επαναφορά της κινηματογραφικής σειράς "Κυνηγός" του Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι επιστρέφει στο σπίτι του μέσα από την εκρηκτική επαναφορά της κινηματογραφικής σειράς Κυνηγός του Σέιν Μπλακ. Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και ένας θυμωμένος καθηγητής επιστημών θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους. . Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και ένας θυμωμένος καθηγητής επιστημών θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους.



Juliet, naked - Η Τζούλιετ, γυμνή
Δραμεντί
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Η Annie έχει μακροχρόνια σχέση με τον Duncan, φανατικό θαυμαστή ενός ξεπεσμένου ροκ σταρ, ονόματι Tucker Crowe. Ο Duncan είναι περισσότερο αφοσιωμένος στο μουσικό του είδωλο παρά στη σύντροφό του. Όλα αυτά μέχρι η Annie να γνωρίσει τον Tucker.



Luis & the aliens - Ο Λούης και οι εξωγήινοι
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Ο 12χρονος Luis κάνει φίλους τρεις παράξενους μικρούς εξωγήινους που συντρίβουν το μικρό τους διαστημόπλοιο κοντά στο σπίτι του. Τα μικρά πράσινα πλασματάκια θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν το στρώμα που είδαν στο telemarketing!