Smallfoot - Ο Μικροπόδαρος
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Η ιστορία φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ξέρουμε για τα Γέτι, όταν ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε: έναν άνθρωπο. Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» τού φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Επίσης, αναστατώνει την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό.



Searching
Μυστηρίου
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Μετά την εξαφάνιση της 16χρονης κόρης του, ένας απελπισμένος πατέρας μπαίνει στον υπολογιστή της για να αναζητήσει στοιχεία ώστε να την βρει.



A simple favor - Μια μικρή χάρη
Μυστηρίου
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Η Stephanie είναι μια μαμά και vlogger που επιδιώκει να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από την ξαφνική εξαφάνιση της αγαπημένης της φίλης Emily, από την μικρή τους πόλη.



Bel Canto
Δραματική
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Η Roxanne Coss, μια διάσημη Αμερικανίδα σοπράνο, ταξιδεύει στη Νότια Αμερική για να δώσει ένα πριβέ κονσέρτο για τα γενέθλια ενός πλούσιου Ιάπωνα βιομήχανου. Στην συνάθροιση παρευρίσκονται πολιτικοί και διπλωμάτες, όταν ξαφνικά τη βίλα καταλαμβάνουν αντάρτες που απαιτούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων συντρόφων τους. Έγκλειστοι στο ίδιο σπίτι επί ένα μήνα, όμηροι και απαγωγείς θα αναγκαστούν να βρουν κοινούς κώδικες επικοινωνίας ακόμα κι αν μιλούν διαφορετική γλώσσα. Η μουσική θα τους οδηγήσει με μοναδικό τρόπο στο να ξεπεράσουν τις έχθρες και τις διαφορές τους, ανακαλύπτοντας ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πιο σημαντικά από αυτά που τους χωρίζουν.



Kin
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Κυνηγημένος από έναν εκδικητικό εγκληματία, από ομοσπονδιακούς πράκτορες και μια συμμορία απόκοσμων στρατιωτών, ένας πρώην κατάδικος που αποφυλακίστηκε πρόσφατα και ο υιοθετημένος έφηβος αδερφός του αναγκάζονται να ζουν ως κατατρεγμένοι έχοντας για μοναδική τους προστασία ένα όπλο αγνώστου προέλευσης.



BlacKkKlansman - Η παρείσφρηση
Βιογραφική
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Η ιστορία του Ron Stallworth, ενός αφροαμερικανού αστυνομικού από το Κολοράντο, που κατάφερε με επιτυχία να διεισδύσει στην οργάνωση Ku Klux Klan της περιοχής του και να γίνει επικεφαλής της τοπικής κοινότητας.



L' atelier - Το ατελιέ
Δραματική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Σιοτά, Νότια της Γαλλίας, Καλοκαίρι. Ο Antoine συμφώνησε να συμμετέχει σε ένα συγγραφικό εργαστήρι, όπου μερικοί νέοι άνθρωποι έχουν να γράψουν ένα αστυνομικό θρίλερ με τη βοήθεια της Ολίβια, μιας διάσημης νοβελίστριας. Η πρόοδος της συγγραφής θα αναθερμάνει το βιομηχανικό παρελθόν της πόλης, μια μορφή νοσταλγίας που δεν ενδιαφέρει τον Antoine. Πιο ευαίσθητος με τους φόβους του σύγχρονου κόσμου, ο νεαρός άντρας σύντομα έρχεται αντίθετος με την Ολίβια, η οποία θα τρομάξει, αλλά και θα σαγηνευτεί από τη βία του Antoine.



The place - Η συνάντηση
Δραμεντί
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ένας μυστηριώδης άντρας κάθεται πάντα στο ίδιο τραπέζι σε συγκεκριμένο εστιατόριο, όπου ικανοποιεί τις επιθυμίες οχτώ καλεσμένων του. Ως αντάλλαγμα, αυτοί πρέπει να φέρουν εις πέρας συγκεκριμένες αποστολές που τους αναθέτει. Αλλά πόσο μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να πιέσουν τον εαυτό τους στα άκρα, ώστε να ικανοποιήσουν τα όνειρα τους;



Hva vil folk si - Τι θα πει Ο κόσμος
Δραματική
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Η δεκαεξάχρονη Nisha ζει μια διπλή ζωή. Στο σπίτι με την οικογένειά της στο Πακιστάν είναι η τέλεια κόρη, αλλά όταν βγαίνει μαζί με τους φίλους της, είναι μια συνηθισμένη Νορβηγίδα έφηβη. Όταν ο πατέρας της την πιάσει στο κρεβάτι με τον φίλο της, οι δύο κόσμοι της Nisha συγκρούονται βάναυσα.



Οίκτος
Δραμεντί
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Όταν η συμφορά χτυπάει την πόρτα ενός μεσήλικα δικηγόρου, ο κοινωνικός του περίγυρος σπεύδει να του συμπαρασταθεί. Αντλώντας ικανοποίηση από τη συμπόνοια, την ευγένεια και την προσοχή των συνανθρώπων του, δικηγόρος εθίζεται τόσο πολύ στον οίκτο τους, που δυστυχεί όταν είναι χαρούμενος και χαίρεται όταν είναι δυστυχισμένος. Δεν δέχεται τη δυστυχία των άλλων, παρά μόνο τη δική του.